Mégis 100 játékos küzdhet meg egymással a Call of Duty battle royale módjában

Mégis 100 játékos küzdhet meg egymással a Call of Duty battle royale módjában

Reszkess PUBG, ez kemény menet lesz!  

Rendszeres olvasóink már pontosan tudják, hogy mi a véleményünk a következő hónapban érkező Call of Duty: Black Ops 4-gyel kapcsolatban, –hiszen írtunk már a műfajban kiemelkedő battle royale módjáról, elgondolkodtunk azon, hogy miért nem érdemes még temetni a szériát, illetve a soron következő részt október sikervárományos címei közé soroltuk. Most viszont újabb információt tudtunk meg a franchise-tól eddig idegen játékmóddal, a Blackouttal kapcsolatban. 


Akik az utolsó pillanatig pörgették a legutóbbi, battle royale módba betekintést nyújtó bétatesztet, azok megtapasztalhatták, hogy milyen az, amikor összesen 100 játékost eresztenek egymásnak a Black Ops 4 készítői. A tesztkör lezárása után azonban itt nem áll meg a Treyarch csapata, hiszen egészen az októberi megjelenésig fogják tesztelni ezt a játékosszámot.

Ugyanakkor legutóbb azt is elárulták, hogy nem csak azért hagyták ki a klasszikus egyjátékos módot, mert egyre kevesebb gamert érdekel, hanem azért is, mert elsősorban egy minden szempontból megfelelő, multiplayerre fókuszáló lövöldét kívántak létrehozni. Szerencsére már nem is kell olyan sokat várnunk a legújabb Call of Duty rész megjelenésére: PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra cirka 3 hét múlva –pontosabban október 12-én– fog megjelenni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!