Új funkcióval bővült az R6Tab - Screenshot után kiolvasható az összes játékos rangja!

A játékon belül is elérhető egy limitált oldal, ahol a különböző statisztikáinkat nézhetjük meg, –viszont az R6Tab minden eddiginél részletesebb kimutatásra képes.

Újabb funkcióval bővült az R6Tab, mely igyekszik betölteni az R6DB után maradt űrt.

Nagyon részletes kimutatásra képes az oldal, hiszen minden egyes eddig eltöltött percünk rögzítve lesz általa, és megtekinthetjük, hogy miként teljesítettünk az egyes szezonokban.

Átnézhetjük a General Stat fület, melyen látható, hogy hanyadikok vagyunk a ranglistán, mely operátorokoat használjuk a leggyakrabban, az egyes szezonokban milyen rangot sikerült összeszednünk és persze megannyi számadat is rendelkezésünkre áll. Emellett három további menüpontra is kattinthatunk:

Ranked Stats

Similar Skill

Itt láthatjuk azon játékosoknak egy szűk listáját, akik nagyjából ugyanazon a szinten vannak, mint mi.

Operators

Ha ide navigálunk, akkor szétnézhetünk az eddig használt operátoraink között és leolvashatjuk, hogy hány órát töltöttünk velük, ez idő alatt pedig mennyire voltunk sikeresek velük (gyilkosságok, halálok, győzelmek, vereségek száma és természetesen ezek aránya is megjelenik. Külön szedi az oldal a támadó és védekező karaktereket, –így még könnyebb a tájékozódás.

Most pedig egy új funckcióval bővült a honlap, ugyanis ha egy screenshotot feltöltünk a scoreboardról, a rendszer máris kidobja nekünk az összes játékos rangját.

Ez még nem minden, ugyanis a weblap szerkesztői további újításokat terveznek a jövőben.  Nektek használható ez az oldal?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!