Készül a Rainbow Six film, és már tudni ki lesz a főszereplője

A történet főhőse Tom Clancy elképzelt világából a második legismertebb karakter (Jack Ryan után) John Clark lesz, akit a Fekete Párduc sztárja formál majd meg.

A Variety jelentései szerint a Paramount Pictures két Tom Clancy (2013-ban sajnos elhunyt az úriember) regényen alapuló filmre is leszerződtette a Fekete Párduc és a Creed sztárját, Michael B. Jordan-t. Az ex-tengerészgyalogos bőrébe bújik mind a Rainbow Six, mind pedig a Without Remorse könyvekből merítő alkotásokban. Az elsőből –mint azt szinte mindenki tudja– népszerű videojátékot is készítettek, mely 1998 óta rajongók milliót köti le.

Képtalálat a következőre: „michael b jordan”

Az értesülésük szerint a Without Remorse forog majd előbb, és azt követi a Szivárvány Hatos küldetés. Míg az első Clark eredettörténete, addig a második már a terrorizmus elleni harcot igyekszik előtérbe helyezni. Ha csak a Siege-ből indulunk ki, akkor egy elég látványos és akciódús filmet kaphatunk a Paramount felügyelete alatt, –az már viszont egy jó kérdés, hogy bármelyik Operátort viszont láthatjuk-e a vásznon, vagy inkább ragaszkodnak a novellában olvasható történethez.

Ti milyen sztorit tudnátok elképzelni, amit szívesen megnéznétek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!