Fagyos lesz a hangulat Lich új Artifact kártyája láttán

Fagyos lesz a hangulat Lich új Artifact kártyája láttán

A Dota univerzum egyik legérdekesebb hőse, a Lich King is bekerül a Valve legújabb kártyajátékába.

Egy újabb Dota veterán karakter hivatalosan is csatlakozik az Artifact csapatához, miután Twitterren bejelentették érkezését. Lich lapja Rare (ritka) fekete lesz, –és bizony elég penge tulajdonságokkal van felvértezve.

Hogy őszinte legyek, Lich inkább egy kék lapért kiáltott volna, mégis a sötét oldalt választották neki. Alap statjait nézve 5/0/9-es (Sebzés/Armor/Életerő) kártyáról beszélhetünk, ami mondjuk a középmezőny elejét jelenti számára. Az elsődleges képessége a Sacrifice két körönként alkalmazható, mely által feláldoz egy saját egységet, –cserébe viszont húzunk egyet a paklinkból. Ha az áldozat 6 –vagy annál több– támadással rendelkezett, akkor két lapot kapunk.

A Premier Spell kártyája pedig a Dota 2-ből már jól ismert Chain Frost lesz. Hét manába kerül, cserébe az elsődleges célpontot 3-al sebzi, majd hétszer tovább ugrik a "fagy labda" jobbra vagy balra. Maximum 21 sebzést képes kiosztani a táblán. Ez a varázslat azzal is jár, hogy minden pattanás után frissül a pálya; tehát az a lény vagy hős aki meghal, eltűnik, –így ki lehet maxolni ténylegesen a spell-t. Elsőre nagyon úgy néz ki, hogy egy kék/fekete deck-be szinte kötelező őt is belepakolni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!