Eszméletlen zombihenteléssel vár a Call of Duty: Black Ops 4

Eszméletlen zombihenteléssel vár a Call of Duty: Black Ops 4

Amit egy zseniális előzetessel mutatnak meg nekünk. 

Pontosan tudjuk, hogy a Call of Duty rajongók többsége már régóta vár egy olyan epizódra, ami visszaadhatja az Activision játéksorozatába vetett hitet, viszont jó hír, hogy a Black Ops 4-nek minden esélye megvan erre, ráadásul a Blackout móddal pedig a battle royale játékok kedvelőit is magához édesgetheti. Most viszont a sokak által kedvelt zombimód kapott egy frenetikus előzetest, ami megmutatja, hogy mi mindennel várja a játék a kooperatív lehetőségek kedvelőit.


A zombimód témájának egy igencsak érdekes témát választottak a készítők, hiszen az időutazás körül fog forogni, amiben természetesen egy rejtélyes szekta is megjelenik. Miközben a fenti előzetesben egy ókori arénában tombolnak az élőhalottak, addig a heavy metálos körökben ismert amerikai banda –az Avenged Sevenfold– húzza a talpalávalót, akiket jó eséllyel az októberben megjelenő játékban is viszonthallhatunk. 

Így hát az első helyszínünk már ismert, –ahol nem mellesleg a Call of Duty-tól már megszokott kicsit elmebeteg, de méginkább szórakoztató stílusban fogjuk társainkkal együtt halomra lőni a zombikat–, amihez nem csak fegyvereket, hanem varázstárgyakat is fel tudunk majd használni. Ezekkel azonban egyrészt irdatlan mennyiségű sebzéseket oszthatunk ki, másrészt pedig csapattársainkat is megvédhetjük az október 12-én PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra érkező csúnyaságoktól.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!