Nyolc top játékos, aki még mindig nem talált magának csapatot a szezonra

Nyolc top játékos, aki még mindig nem talált magának csapatot a szezonra

Ezekből a nevekből nem gyenge együttest lehetne összeállítani, de valószínűleg nem belőlük lesz majd egy ötös.

Elkezdődött a Dota 2 Pro Circuit 2018/19-es szezonja, és az átigazolási szezon ezzel egy időre le is zárult. A Major és Minor regisztrációk pedig azt jelentik, hogy büntetés nélkül már nem nagyon lehet felállást változtatni. Hiába van egyre több jó játékos és együttes, még mindig akadnak olyan nagy nevek, akiknek nem sikerült elhelyezkedniük. A joinDota kigyűjtött 8 olyan játékos, akiknek nem kéne csapat nélkül maradnia, –de majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Dendinek esze ágába sincs visszavonulnia

Kezdjük a legnyilvánvalóbbal: Danil "Dendi" Ishutin. Néhány hete már Redditen is születtek arról posztok, hogy megvitassák melyik gárda lehetne az ikonikus midlaner következő otthona. Miután elhagyta Natus Vincere-t, a rajongók abban reménykednek, hogy visszaszerezheti régi formáját és újra átélheti a régi dicsőségeket.

A Twitteren egyébként is tisztázta a helyzetet, hogy nem fog visszavonulni a Dota 2-től, emellett pedig új csapatot keres. Egyelőre azonban nem játszott egyetlen Major selejtezőn sem, –meglátjuk mit hoz a jövő számára.

Mikor fogja Pajkatt megnyerni a következő LAN eseményt?

A svéd játékos Anders "Pajkatt" Olsson L. rögös pályafutást tudhat már eddig is maga mögött. Egy kiváló játékosról beszélhetünk, azonban csak az elmúlt évben sikerült ezt bebizonyítani, miután az OpTic Gaming-el megnyerte élete első LAN versenyét, méghozzá a Starladder | ImbaTV Invitational #5 Minor-t.

Felbomlott az EE-pieliedie duó

Jacky "EternaLEnVy" Mao és Johan "pieliedie" Åström egy jó ideje már jó barátokként harcoltak vállvetve egymásért. Legalábbis mostanáig, ugyanis a hard carry és a support búcsút intett egymásnak és lezárult egy hosszú fejezet a történetükben.

Fnatic volt az utolsó utazásuk együtt, –legalábbis egyelőre. EE viszont talált magának csapatot, hiszen Észak-Amerikába költözött és a compLexity Gaming-hez igazolt, sőt még role-t is váltott, ugyanis ő lett a hard support. Az egyelőre bizonytalan, hogy pieliedie útja merre vezethet; kicsit úgy tűnik, mintha a pihenést választaná, legalábbis amíg az első Major le nem cseng. Lesz még ideje szervezetet találni.

Agressif keresésbe kezdett

A kínai carry-t, Sun "Agressif" Zheng-et tulajdonképpen a CDEC Gamingben eltöltött idő tette igazán ismertté. Ez a fiatal csapat anno, amely a Wild Card versenyen indult el és majdnem megnyerte a The International 2015-t, de végül az Evil Geniuses jobbnak bizonyult náluk a fináléban. Azóta olyan együttesekben is szerepelt, mint a LGD, Team VGJ vagy az Invictus Gaming. Most nem sikerült még egyesületet találnia.

Hová tűnt Damon... ChuaN?

Képtalálat a következőre: „dota 2 chuan”

Egy ideje már nagy a csend Wong Hock "Chuan" Chuan körül. Az Invictus Gamingnél töltött ideje után két Newbee-csapatnál is játszott, és tavaly volt egy rövid szereplése a Vici Gaming-nél. Része volt azóta az Echo International-nek, de ez a csapat végül feloszlott. Senki sem tudja, hogy a híres maláj játékos hol köt ki következőre.

Görög a pálya szélén

Grigorios "Keyser" Kallianiotis egy tehetséges görög mides, aki a Blinkpool-ban játszott Rasmus "MiSeRy" Fillipsen mellett a TI8 selejtezőin, de az együttes nem volt hosszú életű, miután nem sikerült az áttörés. A tagok közül mindenki talált magának egy új otthont, kivéve őt. Meglátjuk mit tartogat az élet Keyser számára.

Két orosz veterán már nem szellemes

Az orosz midesnek, Sergey "God" Braginnek még mindig nincs csapata. Az elmúlt hét hónapban tagja volt a Team Spiritnek, de nem jutottak ki a TI8-ra. Ezért a szervezet úgy döntött, hogy új játékosokat toboroz. Nem csak helyette, hanem csapattársára is ez a sors várt; Olexandr "DkPhobos" Kucherya is elhagyta a Spiritet. Eközben Artem "fng" Barshack új ötöst épített Malthe "Biver" Winther segítségével a Spirit-ben.

Eltekintve tőlük, még sok olyan játékos van a piacon, akik eddig nem találtak egy csapatot sem, vagy csak nem regisztráltak. Nekik meg kell várniuk a következő Major regisztrációs időszakot, addig ugyanis nem nagyon lehet megbontani a rostereket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!