Roadhog hamarosan kisebb-nagyobb változtatásokon fog átesni

Mindezt Jeff Kaplan jelentette be az Overwatch hivatalos fórumán. 

Előző héten Jeff Kaplan egy fejlesztői videóban végre valahára leleplezte a ránk váró Torbjörn rework tudnivalóit, –és minden fontos részletet megosztott a közösséggel. A Blizzard elképzelése alapján az átalakításoknak köszönhetően a karakter így már kevésbé lesz szituációs választás és a játékosok nyugodtan használhatják majd támadásnál és védekezésnél is egyaránt. Ha esetleg nem lennétek képben, mi is változik a törpében, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Minden, amit a közelgő Torbjörn reworkről tudni érdemes!

Sensevida | 18/09/22 08:00 Tegnap éjjel Jeff Kaplan beváltotta múltheti ígéretét és az Overwatch legújabb Developer Update videója kikerült az éterbe, melyben végre valahára elárulta a részleteket a ránk váró Torbjörn reworkkel kapcsolatban.

A Torbjörn rework mellett természetesen több karakteren is változtatott a Blizzard, Pharah, McCree és Soldier például kisebb buffot, míg Brigitte ismét nerfet kapott, –ráadásul Jeff Kaplan tegnap a battle.net fórumán, hogy a frissítésben eredetileg Roadhog is kapott volna néhány kiegyensúlyozó változtatást. 

"A Roadhogot érintő változtatásoknak már az 1.29-es PTR frissítésben benne kellett volna lenniük, azonban az átalakításokhoz új animációt kell csinálnunk, szóval elnapoltuk a dolgot. Félreértés ne essék, a karakter nem reworköt kap, csupán egy kis tuningot, ez viszont picit több időt igényel."

A karakterre egyébként rá is fér a vérfrissítés, ugyanis nem feltétlenül tartozik a játék Top tankjai közé jelenleg; helyzetén ráadásul az csak rontott, hogy pár hete egy előre be nem jelentett "bugfix"-nek álcázott nerfel a Blizzard csökkentette a másodlagos tüzelésének maximális távolsági sebzését. Reméljük a fejlesztőcsapat mindezért tényleg egy kis buffal kárpótol minket, az meg már csak hab lenne a tortán, ha a Hookot érintő bugokat is kijavítanák. 

Szerintetek milyen téren változtatnak majd a karakteren? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!