A Blizzard még mindig nem javította Busan-on lévő Sombra bugot

A Blizzard még mindig nem javította Busan-on lévő Sombra bugot

A fejlesztők ráadásul a PTR óta tudnak a hibáról, mégsem tettek semmit. 

Több mint három hét telt el azóta, hogy a koreai közönségtalálkozón bemutatott Busan átkerült a PTR-ről az éles szerverekre. Nem sokkal ezután a pálya sajnos bekerült a kompetitív játékmódba is, holott tudható volt, hogy meccseket eldöntő exploit található rajta. Azok számára, akik nem hallottak még a bugról: tulajdonképpen arról van szó, hogy Sombra le tudja magát vinni a textúra alá a Translocator segítségével, ahol kénye kedve szerint bejárhatja a pályát, sebezheti a karaktereket, –ráadásul megjelenhet az ellenfél spawn pontjánál is. Szemléltetés képen tekintsétek meg egy Fenner nevű streamer videóját, aki a minap találkozott a jelenséggel. 

Fenner on Twitter

This glitch on Busan has been in the game since the PTR. Busan should absolutely be disabled in competitive until this is fixed. @PlayOverwatch https://t.co/xgUGi03qVZ

Véleményünk szerint a fejlesztők itt hatalmasat hibáztak, mivel a bug már a tesztszerveren is jelen volt és a játékosbázis számtalan bizonyítéka ellenére nem tettek semmit. Az alábbi videó például egy hónapja készült, és a feltöltő ugyan azt a módszert használta, mit amit Fenner ellen is bevetettek. 

Ti találkoztatok már egyébként a problémával?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!