Először hazánkban magyarul is élvezhető lesz a Pro League

Először hazánkban magyarul is élvezhető lesz a Pro League

A Rainbow Six: Siege profi csapatai hétről hétre megküzdenek azért, hogy a szezon végén kiderüljön ki a világ legjobbja, –ezeket a párharcokat mostantól magyarul is követhetjük.

A 2016 januárjában bejelentett versenysorozat az R6S életében az egyik legjobb dolog volt. Sokat jelentett a franchisenak, hiszen ennek hatására évről évre növekvő játékosbázist tudott felmutatni. A legjobb játékosok csapatokba tömörülhettek és megmutathatták kinek a kommandós osztaga páratlan e világon. Azóta már a 8. szezonját koptatja a Pro League, és bizony most fordul elő először, hogy magyar játékosnak is szurkolhatunk, Sirboss néhány hete ugyanis a PENTA Sports e-sportolója, mely a legsikeresebb szervezet a bajnokság történetében az elmúlt években szerzett 3 aranyérmével.

Az Ubisoft végül zöld utat adott hazánknak is, így itthon –először a játék történetében– magyar nyelven is lehet követni az összecsapásokat. A közvetítés a 11. fordulóban kapcsolódik be, és október 4-én, vagyis ezen a csütörtökön 19 órától már figyelemmel követhető 4 találkozó:

Tíz játéknapot követően a tabella állása a következő:

Ma este 19 órától tehát útjára indul a magyar cast, a kommentátorok személye pedig nem más, mint: B3RC1, AdamB és Bone DaDDy. Az alábbi csatornán tudjátok követni az eseményeket:

Nézd meg rainbow6hu élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Ez azonban még nem minden, ugyanis a jövőben további nívós versenyeket és eseményeket (pl.: Challenger League) is várhatunk magyarul az R6S világában, –szóval érdemes a csatornával tartani, ha a legjobbakat szeretnétek látni akció közben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!