Egy ember miatt majdnem szétesett a Virtus.Pro

Egy ember miatt majdnem szétesett a Virtus.Pro

Az edző érkezésével majdnem felbomlott a Virus.Pro bombaerős ötöse, erről pedig azóta is csak nagyon kevesen tudtak, Ramzes viszont most beszélt a nehéz időszakról.

Jelenleg a Virtus.pro messze a FÁK legjobb csapata a Dota 2-ben, de emellett a világ egyik legerősebb ötösének is tartják. Annak ellenére, hogy a "medvék" mindenkinél több Majort nyertek, a DPC idény végén mondhatni mégis leszerepeltek a The International 2018-on, miután csak a legjobb 6-ig jutottak el. A világbajnokságot követő átigazolási időszakban csak egyetlen távozója volt a szervezetnek, az edző Iván "ArtStyle" Antonov elhagyta őket, –miközben a többiek továbbra is összetartanak és igyekeznek erősek lenni.

Azonban nem mindig volt ilyen remek a helyzet, Roman "RAMZES666" Kushnarev emlékeiben kutakodva egy különös időszakot osztott meg követőivel. A VP saját riportere, Maria "Mrs. Marple" Yermolina készített vele egy interjút, melyben megnyílt a fiatal profi játékos, és a csapat múltjáról is tett néhány említést.

"Amikor ArtStyle megérkezett a csapathoz utána a szétesés szélére kerültünk (Kijevi Major előtti időszak), és erről senki sem tudott. Ez nagyjából azután történt, hogy DDoS áldozataivá váltunk a DAC selejtezőn és kiestünk onnan. Szerettünk volna kijutni a rendezvényre, hiszen volt már néhány rossz eredményünk előtte. Ráadásul a Kijev Major volt az utolsó nagy verseny, amelyre nagyjából egy hónapot készültünk. Amikor ArtStyle csatlakozott kevesebb munkát végzett, végül miatta csak a második helyen végeztünk.

A VP-n kívül ő volt legjobb csapattársam, akivel valaha is együtt játszottam. Egyébként amikor stand-inként szerepelt nálunk (Solo-t helyettesítette a The Summit és az MDL Macau versenyeken), előtte ugye két évig nem játszott és még mindig jobban teljesített a 4-es pozícióban, mint Lil."


A képen Artstyle - 2011-es TI bajnoka látható

Arról, hogy megváltoztak a srácok:

"Néhányan azt mondták, sokat változtam. Talán magasabb lettem, talán kövérebb. Nem tudom, én nem igazán mondhatok semmit magamról.

Egyébként mindenki megváltozott valamilyen módon. Talán csak Solo maradt ugyanaz, aki volt. No[o]ne szociálisabb lett, már nem az anyjánál lakik az alagsorban, és játszik Dota-t. 9pasha megházasodott, amit személy szerint úgy gondolok, nagy változás. RodjER pedig új vízipipát szerzett, és az már sokkal jobb."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!