Lehetséges Pro League Skinekről árulkodik egy fénykép

Előbb utóbb tudni lehetett, hogy ők is sorra kerülnek, –bár Alibi szegény nem lehet boldog, hiszen a hologramjain nem látszódik majd az új öltözék.

A Rainbow Six: Siege Pro League egyre népszerűbb a világon, és mondhatni ennek a versenysorozatnak is köszönhetően folyamatosan növelni tudta a Ubisoft a játékosbázisát. Éppen ezért a kiadó igyekszik minél többet kihozni a profik küzdelmeiből, és útjára indította a Pro League Set-ek kiadását is, mely hatására már jó néhány operátor részesült különleges skinben, fegyver festésben vagy éppen aranyozott charm-ban.

A kiadó legutóbbi ötlete alapján nyolc csapat már külön fegyverekhez is kapott skineket, de régebbről emlékezhetünk a négyes csomagokban kiadott arany charm-okkal ellátott szettekre is. Szóval az elit bajnokságot rendesen igyekeztek felturbózni az érdekesebbnél érdekesebb megszerezhető extrákkal, hiszen nem kevés játékos rajong ezekért az együttesekért. Ezeket megszerezve pedig megmutathatjuk, hogy kinek is szurkolunk és már is nagyobb elánnal szórhatjuk az ólmot ellenfeleinkre.

A magyar játékossal, Sirbossal is felálló PENTA Sportsnak is megjelent október 4-én a saját festése a T-5 SMG-hez, valamint a charm-ot is ráaggathatjuk a puskáinkra:

Egy fénykép alapján pedig arra lehet gondolni, hogy a következő adag is úton van, –hiszen jól láthatóan ott figyel 4 db charm, mely szerint Alibinek, Maestronak, Finkanak és Lionnak is végre bearanyozzák a napját:

Ezen a héten lement az első magyar közvetítés a Pro League 8. szezonjának európai alapszakaszáról. Természetesen minden héten követhető lesz a verseny az alábbi csatornán, –szóval ki ne hagyjátok a skineket és, ha tehetitek, akkor nézzetek bele a magyar adásba is!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!