Sejtelmesen beszélt a Valve a következő Patchről

Sejtelmesen beszélt a Valve a következő Patchről

Elsőre pedig nem is biztos, hogy azt a nagy frissítést kapjuk, mint amire várunk.

A Reddit előtt semmi nem maradhat titokban, ezt ugye már tudjuk. Most egy új információ látott napvilágot a közösség folyamatos kérdezősködései révén, ugyanis a Valve egyik dolgozója megtörte a csendet.

Mindenki arra kíváncsi, hogy mikor élesedik a 7.20 a szervereken és, hogy mit fog tartalmazni. Az elmúlt év ezen szakaszán bizony egy méretes update-al lepte meg a rajongókat a Valve. Az a pletyka is terjed, hogy néhány dolgozójuk sűrűn olvassa az oldalt és innen is igyekeznek információkat gyűjteni egy-egy frissítés kapcsán. Nos, végül bebizonyosodott, hogy tényleg figyelemmel követik az eseményeket, hiszen az egyikük megosztotta gondolatait az egyik posztban.

Hál' Istennek Gabenékhez hasonlóan ő is eltanulta a hogyan válaszoljunk úgy, hogy közben nem is igazán mondunk semmit:

Daniel leírta, hogy még dolgoznak rajta, valamint nincs pontos időpontja a kiadásának. Hasonlóan a tavalyi őszhöz, most is nagyjából arra számíthatunk, hogy a TI után körülbelül ugyanakkor jelenne meg a következő frissítés. Elképzelhető, hogy ha a szükség úgy kívánja egy 7.19d-t is összeraknak ez idő alatt és akkor tovább finomítják a nagyobb updatet.

2017-ben október 31-én lett élesítve a 7.07, melyben 2 új hős, medál rendszer és megannyi újdonság is volt, szóval a 7.20 hasonlóan meghatározó lenne, de előbb még győzzük kivárni Mars bevonulását a csatatérre.

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!