Vígjátékba illő Recruit rusht rögzítettek

Vígjátékba illő Recruit rusht rögzítettek

Első ránézésre szinte hihetetlen jelenetnek lesz szemtanúja az ember, többszöri megnézésre már felvetődik a kérdés, vajon megrendezett-e?

"Mondá az Úr: itt nem kelhetsz át!"

Történt ugyanis egy mérkőzés alkalmával - melyben egy Ash mellett négyen is Recruittal indultak neki a körnek -, hogy pokoli látványos mészárlás keretein belül, mégis poénosan veszítették el a pontot.

Megszületett a terv és szó nem érheti a ház elejét, hiszen pontosan követték: House-on a tornácra másztak fel mindannyian, és a gyerekek szobája felé vették az irányt, majd egy gránáttal igyekeztek megtisztítani a helységet. Eddig semmi különös nem járja át a képsorokat feszülten figyelő embert. Aztán Ash-t látva jogosan tehetnénk fel a kérdést:

"Mire gondolt a költő?"

Mindenesetre miután az első kommandós elAshett, a többiek úgy látták jónak, ha rögtön berajzanak az ablakon keresztül a szobába. Igen ám, azonban a sarokban elhelyezett meglepetés már várta őket. Nincs mit tenni, ha egyszer az Úr nem ad engedélyt, akkor sansztalan az akció. De inkább nézzétek meg magatok és döntsétek el, hogy direkt csinálták vagy tényleg egy vicces újoncokból álló alakulatot figyelhettünk meg "akció" közben:

Recruit Rush Gone Wrong from r/Rainbow6

*Ha nem játszaná le a videót, akkor kattintsatok rá még egyszer, hogy átdobjon az eredeti oldalra.

Kár értük kiváló ügynökök voltak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!