Máris kiszivárgott volna egy Winter Wonderland Junkrat skin?

Máris kiszivárgott volna egy Winter Wonderland Junkrat skin?

Nagyon úgy tűnik, hogy a hős A diótörőből kap majd hőskinézetet. 

A Blizzard legnagyobb eseményének számító BlizzCon-ig már csak néhány hét van hátra; a stúdió nemrég közzé tette, milyen exkluzív termékekkel készülnek majd a látogatók számára. Nos, a cuccok között egy rajongó érdekes dologra bukkant egy karácsonyi témájú póló személyében, aminek a grafikáján a Nutcracker Zenyatta látható az előtérben, mögötte egy Odette Widowmaker-rel, illetve egy koronával felszerelt, eddig még nem látott Junkrat-tel. Az Overwatch reddit oldalára közzétett bejegyzés alatt meg is indultak a spekulációk, miszerint ez egy új Winter Wonderland hőskinézet lesz a karakterhez. 

Érdekesség, hogy a Nutcracker Zenyatta hőskinézetet egyértelműen Csajkovszkij A diótörő című balettje inspirálta, –amiben szerepet kap egy Patkánykirály nevű karakter is, ami számunkra is megerősíti, hogy a Rat King skin lazán megérkezhet majd az idei eseménykor a játékba. 

Ti mit gondoltok egyébként, valóban egy lehetséges Junkrat hőskinézetet látunk a pólón, vagy csak egy lelkes grafikus húzza az agyunkat? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!