Nem csak új szetteket tartalmaz a Treasure Update!

Nem csak új szetteket tartalmaz a Treasure Update!

Pofásan néznek ki a skinek, de emellett néhány extra funkció is bekerült a játékba.

Szerda késő este érkezett a Valve legújabb bejelentése, miszerint meglepnek minket egy Treasure Update frissítéssel. Az új kincsesláda a Treasure of the Carmine Cascade névre hallgat és olyan hősök kaptak skint, mint AA, Batrider, Oracle, és még jó néhányan.

Egy videóban most az összes szettet megcsodálhatjátok:

Emellett van más finomság is a csomagban, a Valve ugyanis egyszerűsítette az esélyek növekedésének módját is. Azok számára, akik nem ismerik, hogy az "escalating odds" (esélyegyenlőség) mit is takar:

  • minden alkalommal, amikor kinyitunk egy kincset, megnő az esélye a ritka, illetve a nagyon ritka és a rendkívül ritka tárgyak egyikének megszerzésére.

Korábban a hozzájuk tartozó százalékos értékek nem szerepeltek a játékban, de ez a frissítés után megváltozott. Mostantól rákattinthatunk az esélyegyenlőség nyílra a ritka, nagyon ritka vagy rendkívül ritka szettek mellett és megnézhetjük milyen sanszunk van begyűjteni őket, az alapján, hogy eddig már hány darab ládát nyitottunk.

Aztán a Dota Plus előfizetőknek most már lesz lehetőségük a nem kívánt jutalmakat betörni Treasure szilánkokra. Egyébként, ha ugyanabból a kincsből 6 darab ilyen részt már összegyűjtöttünk, akkor automatikusan megkapjuk kincset és mellé 2000 Dota Plus extra shardot is ad a játék.

Nem található automatikus leírás.

Ez a frissítés olyan új funkciót is tartalmaz, amely lehetővé teszi minden játékos számára, hogy minden egyes mérkőzés után automatikusan összekeverje hősönként a skinjeit (Shuffle). Ez egy véletlenszerű sorrendet eredményez, így a meglévő szettekből választ a meccsek elején és azt kapjuk meg.

A képen a következők lehetnek: éjszaka és szöveg

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!