Kapcsolják be biztonsági öveiket, itt az F1 Mobile Racing!

Kapcsolják be biztonsági öveiket, itt az F1 Mobile Racing!

A nagy képernyőkre évente jelentkező részek után végre a telefonunkra is hivatalos Forma-1 játék jelenik meg.

Múlthéten vette kezdetét a F1 New Balance Esports Series, ahol Bereznay Dani személyében magyar pilótának is szurkolhatunk, mégpedig nem is kis csapatnál, –ugyanis Dani a tavalyi bajnok Brendon Leigh csapattársa a Mercedes AMG-Petronas Esports csapatánál. Az ottani futamok a Codemasters álltal fejlesztett és kiadott F1 2018 játékban zajlanak, most azonban a kanapé-pilóták is megkapják az igazi F1 élményt iOS készülékekre.

Fantasztikus kezdés, Bereznay Daninak nem sokon múlott a futamgyőzelem!

Azt tudtuk, hogy Bereznay Dániel jó pilóta, de most megmutatta, hogy a világbajnok ellen is felveszi a versenyt.

A Codemasters örömmel jelentette be tegnap, hogy az F1 Mobile Racing c. játékuk a mai naptól világszerte elérhető, egyelőre kizárólag iOS rendszerekre. A csapat túl van a zárt, belső tesztelés folyamatán, ahonnan igazán jó visszajelzéseket kaptak, így egy valóban izgalmas, F1 mobil játékra számíthatunk. A fejlesztők a teljes Forma-1 élményt ígérik, valós idejű multiplayer móddal, különböző singleplayer lehetőséggel, teljesen licencelt csapatokkal, pilótákkal és autókkal, de ha kedvünk tartja akár saját csapatot is létrehozhatunk: ekkor a teljes autót tetszésünk szerint alakíthatjuk és fejleszthetjük. Hosszútávon tervezi a játék támogatását a stúdió: egy a 2019-es F1 szezonnak dedikált frissítést már be is jelentettek.

Az Android felhasználók sem maradnak ki a versenyzésből, bár konkrét információt még nem adott ki a Codemasters, annyi biztos, hogy az androidos verzió fejlesztése még folyamatban van, és az iOS-es megjelenés után röviddel tervezik majd kiadni.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: blog.codemasters.com

Kövess Minket!