PENTA vs ex-PENTA: kőkemény összecsapás ma este a magyar streamen!

PENTA vs ex-PENTA: kőkemény összecsapás ma este a magyar streamen!

A tizenhárom nem biztos, hogy szerencsés szám, –ám a magyar játékossal felálló PENTA Sports számára még lehet kedvező az aktuális játéknap.

Az utolsó előtti (13.) fordulóban a SirBoss-t is a soraiban tudó PENTA Sports elég nagy fába kell, hogy vágja a fejszéjét, hiszen az ex-PENTA-sokat felkaroló –valamint jelenleg az európai régióban csoportelső– G2 ellen játszanak ma este a Pro League 8. szezonjának alapszakaszában.

A tabella a következő:

Azt rögtön lehet látni, hogy az első-két helytől –mely PL döntőt ér– elég messze van a PENTA Sports, ráadásul a párosítások sem igazán kedveznek számukra, ugyanis a Mock-it és a Team Secret egymás ellen játszik a mai estén. Mivel a döntetlenért is jár 1 pont, ezért bármilyen eredmény születik azon a párharcon, matematikailag is behozhatatlan előnyre tesz szert a Mock-it (más végeredmény esetén azt hiszem egyértelmű a dolog), így SirBossék már csak a becsületük megvédéséért szállnak harcba.

A G2 már biztosította helyét a világ legjobb 8 együttese között, azonban a második kiléte még bizonytalan és szoros verseny várható, hiszen az előbb említett két csapat mellett még a Millenium is pályázhat a fináléra, –pláne, ha legyőzik a Chaos-t.

A magyar közvetítést az alábbi csatornán nézhetitek este 19 órától:

Nézd meg Rainbow6HU élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!