Az idei siker után jövőre sem maradhat el az egyik legjobb ESL One verseny

A lengyel szurkolótábor lenyűgözte a világot 2018-ban, szóval jövőre is tárt karokkal várják a Dota 2 elitjét.

Nem sokkal az első ESL One rendezvény előtt, a szervezők nagy bejelentést tettek, 2019 februárjában másodszor is megrendezik a Dota 2 tornájukat Katowiceben.

Tavaly ugye először örülhetett Lengyelország egy ekkora Dota 2 eseménynek, a rajongók pedig meghálálták a bizalmat, óriási szurkolást vágtak le és szenzációs atmoszférát teremtettek lelkesedésükkel. Akkor a Virtus.pro állhatott fel a dobogó legfelső fokára, miután a fináléban 3-1-re megverték a ViCi Gaminget.

Jövőre, február 19 és 24. között a világ 12 legjobb együttese küzd meg a Spodek Arénában a 300 ezer dolláros nyereményalapért. Az a sajnálatos hír látott viszont napvilágot a bejelentés kapcsán, hogy az ESL lengyel versenye szintén nem lesz része a DPC jelenlegi szezonjának.

Nyolc gárda meghívást kap, a további négy helyre pedig regionális selejtezőket írnak ki Európában, Észak-Amerikában, Kínában és Délkelet-Ázsiában.

A jegyeket már az alábbi oldalon meg lehet vásárolni! Fontos tudnivaló, hogy 13 és 18 év közötti személyeknek írásos meghatalmazás kell a szülöktől vagy a törvényes gondviselő által, hogy részt vehet a rendezvényen. Íme az árak:

KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!