Nem a véletlennek köszönhetjük Maikelele posztjait: őt és Pronaxot is kidobták a Chaosból

Nem a véletlennek köszönhetjük Maikelele posztjait: őt és Pronaxot is kidobták a Chaosból

A két CS:GO veterán nem tagja többé a csapatnak: új tervekkel vágnak neki a jövőnek.

Pronax és Maikelele a svéd CS:GO két ikonikus alakja, igazi veteránok. Előbbi háromszoros Major győztes, Maikelele pedig a NiP aranykorában játszott kulcsfontosságú szerepet a nindzsáknál. Karrierjük mégis viszonylag hamar hanyatlani kezdett, hosszú évek csapatok közötti vándorlása után mindketten a Chaos Esports Club-nál kötöttek ki, ahol kezdetben a pyth, benny, jayzaR hármassal, majd FREDDyFROG-gal, Relaxa-val és PlesseN-nel alkotottak egy teljes svéd felállást.

Az eredmények elmaradt, a két veterán itt sem tudott régi önmagára találni, Maikelele tegnap egy borzasztó elkeseredett posztban ecsetelte, hogy a szerinte a közösség tehet a félresikerült karrierjéről, és úgy érzi már nem tud ezen javítani. 

Maikelele a közösséget okolja a félresiklott karrierje miatt

Lehet, hogy csak rossz napja volt az öreg Maikelelének, de ez egy kicsit sok volt.

Azt is olvashattátok még a múlt héten, hogy a pronax Maikelele duó egyenlőre a Chaos-nál marad, ugyanakkor egy új nemzetközi csapat felállítására készülnek. Nos a Chaos Esports Club vezetősége szerint ez összeférhetetlennek bizonyult, és mindkét játékostól megváltak. A hivatalos közlemény szerint a megmaradt három játékos köré szeretnének egy új, továbbra is teljesen svéd csapatot felépíteni. Pronax és Maikelele pedig így elkezdhet dolgozni az új csapatukon. A kérdés már csak az, hogy Maikelele a tegnapi posztja után jól van-e, illetve, hogy kiket tudnának maguk mellé csábítani.

Mit gondoltok, kész lesz valaha az új nemzetközi csapatuk, és egy erős gárdát sikerül majd összekovácsolniuk?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV.org

Kövess Minket!