Antonio lenne az Overwatch következő hőse?

Egy rajongó szerint a Reaper által kiiktatott Talon vezér lesz a játék 29-ik karaktere. 

Napra pontosan már csak két hét van hátra az idei BlizzCon-ig, ami a Blizzard játékok legnagyobb rendezvénye hosszú évek óta. A korábbiakból kiindulva a stúdió most is számtalan újdonsággal készül számunkra, Overwatch-ban például minden bizonnyal kapunk majd egy új animációs rövidfilmet, egy új pályát, továbbá egy új hőst is, aki jelenleg Hero 29 néven fut a rajongók körében. Természetesen a Blizzard hét lakat alatt tartja az újdonságok részleteit, a rajongók azonban már Wrecking Ball megjelenése után elkezdtek találgatni és spekulálni, ki jöhet szóba az új hős esetén. 

Természetesen a korábban már felhozott hősjelöltek folyamatosan célpontjai ezeknek a teóriáknak, mint például Winston személyi asszisztense Athena, Junkertown királynője, de még a Jetpack Cat is fel fel bukkan a fórumokon. A legutóbbi találgatások középpontjában  azonban nem ezek a karakterek, hanem az Overwatch Retribution eventben megismert velencei Talon vezér, Antonio Bartalotti, a.k.a. Antonio Giordani áll. Emlékeztetőül, a terroristát Gabriel Reyes, későbbi azonosítónevén Reaper agyonlőtte a küldetés során. 

Az Overwatch világában azonban a halál nem feltétlenül permanens, elég ha csak Genji-re vagy Soldier-re gondolunk, szóval egy Cyber_Artz nevű felhasználó szerint Antonio túlélte a sörétes lövést és akár ő is lehet a Hero 29. A játékos teóriáját egy reddit bejegyzésben fejtette ki és véleménye szerint Antonio a Talon szervezet magas rangú tagjaként simán hozzáférhetett csúcstechnológiás kibernetikus implantátumokhoz, amik megmenthették életét a támadáskor. Mindemellett a feltevést arra alapozza, hogy az Overwatch korai koncepciós rajzain egy Antoniohoz rendkívül hasonló karaktert láthatunk és szerinte a Blizzard nem vetette el a hőst, csak átalakította és hozzáigazította a játék világához. 

Természetesen mindez csak teória, azonban Brigitte és Wrecking Ball után ráférne a játékra egy ízig vérig negatív karakter, mint mondjuk Doomfist volt tavaly nyáron. 

Nektek egyébként van ötletetek, ki lehet majd az Overwatch következő hőse? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!