A Blizzard megint nem tud titkot tartani: Kiszivárgott néhány Overwatch LEGO készlet!

A Blizzard megint nem tud titkot tartani: Kiszivárgott néhány Overwatch LEGO készlet!

Az információk alapján minifigura készletek és komplett makettek is piacra kerülnek majd. 

Néhány héttel ezelőtt a Blizzard véget vetett a több hónapos váratásunknak és végre valahára leleplezték az első hivatalos Overwatch Lego készletet az Omnic Bastion személyében. A figura nagyjából 13 centiméter magas, 182 darabból áll és 25 eurós áron került be az online shopba. A részleteket az alábbi cikkünkben találjátok. 

Megérkezett az első Overwatch LEGO készlet!

Az Omnic Bastion ráadásul viszonylag pénztárcabarát áron került a piacra.

Az Omnic Bastion leleplezésénél számítani lehetett rá, hogy a Blizzard további LEGO készleteket fog majd bejelenteni, hiszen közeledik a BlizzCon, ráadásul nyakunkon vannak az ünnepek is. Nos a hivatalos leleplezések még nem történtek meg, azonban nemrég egy Brayden 'Ninjawhip' Nelson nevű YouTuber kiszivárogtatta, milyen Overwatch LEGO termékekre számíthatunk majd. A képek alapján a stúdió egy egész arzenállal készül számunkra, amiben megtalálható Reinhardt és D.Va több száz darabos makettje, az immár turret módba átalakítható Bastion, egy Doradoi leszámolás Reaper-rel, Soldier:76-tal és McCree-vel a középpontban, Genji és Hanzo Hanamura-i találkozója, de Winston Watchpoint Gibraltar-i bázisa is a pálya végén található űrrakétával. A készleteket az alábbi képre kattintva a galériánkban tudjátok megtekinteni. 

Szerencsére a képek mellé érkeztek árak is, a Widowmaker vs. Tracer szett például 15 dollárba kerül, D.Va és Reinhardt párosa 40 dollár lesz , a Gibraltar-i rakétához és a hozzá járó Winston, Mercy, Pharah, illetve Reaper figuráért azonban már 80 dollárt kell majd elköltenünk. További információk sajnos nem derültek ki, viszont véleményem szerint a jövőhét végén tartandó BlizzCon rendezvényen mindent hivatalosan is be fog mutatni a stúdió. 

Nektek egyébként bejönnek ezek az Overwatch LEGO készletek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!