Overwatch League hírek: Bemutatkozott az Atlanta Reign, továbbá a Párizsi csapat játékoskerete is!

Overwatch League hírek: Bemutatkozott az Atlanta Reign, továbbá a Párizsi csapat játékoskerete is!

Ráadásul az első szezont kiábrándítóan teljesítő Shanghai Dragons 6 új koreai játékost igazolt. 

Annak ellenére, hogy az Overwatch League-ben jelenleg holtszezon van, a liga körül forr a levegő, mivel jelenleg is tart az igazolási szezon, ráadásul folyamatosan pörögnek a pletykák, milyen játékosokat fognak szerződtetni az új csapatok. Nos nemrég meg is érkeztek az első hivatalos bejelentések a versenysorozat tagjainak részéről, lássuk is a fontosabb híreket szépen sorjában!

Az Atlantai helyszín nyitja a sort, ami a mai nap folyamán felfedte, hogy Atlanta Reign néven fognak szerepelni a ligában, logójuknak egy főnixet választottak, a színösszeállítás pedig a vörösre, ezüstre, illetve a feketére koncentrál. 

Atlanta Reign on Twitter

All roads lead home. Your Reign begins today, Atlanta. #LetItReign https://t.co/QOEPL3lN7t

Kicsit talán izgalmasabb hír, hogy a Párizsi helyszín bejelentette a 2019-es játékoskeretét, amit érdekes módon teljes mértékben európai játékosokkal töltöttek fel. A lineup legnagyobb nevei egyértelműen a Los Angeles Valiant-tól nemrég távozó Terence "SoOn" Tarlier, illetve a Philadelphia Fusion korábbi DPS játékosa, George "ShaDowBurn" Gushcha.

Paris OWL on Twitter

STAND WITH US Here come our players for the #OWL2019 : @SoOn99 @SDBurnOW @NiCOgdh @danye_ow @HyP_ow @KruiseOW @BenBest_Ow @FinnsiOW @LhCloudy @baemoN @Its_MDW EU is getting stronger #HelloParis

Végül, de nem utolsó sorban a Shanghai Dragons leleplezte, hogy hat új koreai játékossal vágnak neki az Overwatch League második szezonjának. Érdekesség, hogy a kínai csapat egyetlen hazai játékos, Weida "Diya" Lu-val található. 

Shanghai Dragons on Twitter

Announcement Please give your warmest welcome to the following for joining the @ShanghaiDragons ! Min-seong "diem" Bae, Jin-hyeok "DDing" Yang, Young-jin " YOUNGJIN" Jin, Seong-hyeon "Luffy" Yang, Kyung-woo "CoMa" Son, Jun-hwan "GuardiaN" Jo ! https://t.co/XIXNNx1UB6

Szerintetek egyébként a Párizsi csapat jól meggondolta az európai játékoskeretet, és a Shanghai a koreait? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!