A Warrior jelenlegi pozíciójáról dióhéjban!

A Warrior jelenlegi pozíciójáról dióhéjban!

Egyszerre az egyik legjobb és legrosszabb osztály, –avagy a Warrior jelenlegi helyéről a metában.

A Warrior jelenlegi helyzetével azért foglalkozunk külön ebben a cikkünkben, mert ha szemfülesek voltatok, akkor kiszúrhattátok, hogy újabban szinte semmit se hallani róla. A legutóbbi erőrangsorban a top 9 legjobb győzelmi aránnyal rendelkező pakli között Warrior deck nem kapott helyett, –így enyhén szólva is kissé a perifériára szorult a class.

Ha standard, akkor Odd Warrior

A legmagasabb győzelmi arányt a Giggling Inventor nélkül is hellyel-közel életképes páratlan pakli hozza, de a brutális dust költség a legtöbb játékost egészen biztosan elriasztja a kipróbálásától. 

Tales Odd Warrior

Kód: AAECAQcIkwTeBZAH+QyixwKa7gKS+AKe+AILS6ICogT/B5vCAsrDAsrnAoP7Ao77Ap77ArP8AgA=

Vannak, akik az odd koncepciót a Fire Plume's Questtel futtatják, míg az egy körös kivégzések kedvelőinek ott a Mecha'Thun variáns, –de valójában mindkettő lerágott csont már.

Arénában fordul a kocka

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, ha aréna, akkor a Warrior nem panaszkodhat, ugyanis szeptember óta tier 1-be lépett, –és azóta is rendületlenül tartja pozícióját. A fegyvertára között többek között ott a Dyn-o-matic, a Supercollider és persze az Omega Assembly, amik pazar szolgálatot tesznek Garroshnak.

Se Death Knight hős, se Legendary fegyver

Az eddigiekből nyilvánvaló, de egy fél mondat erejéig talán kitérhetünk a tényre, miszerint a Death Knight hős nem kap helyett egyik koncepcióba sem. Az Odd Warrior értelemszerűen nem játszhatja, a Mecha'Thun pedig többnyire Dr. Boom mellett teszi le a voksát.

Azon pedig ezek után talán már senki se lepődik meg, de a Legendary fegyverrel se megyünk semmire, ami röviden annak tudható be, hogy egyik korábban említett fő irány se nyer ki belőle valódi értéket.

Az öt legnépszerűbb és legnépszerűtlenebb Warrior kártya

Végezetül vessünk egy gyors pillantást az öt legnépszerűbb és legnépszerűtlenebb Warrior lapra. A teljesen nyilvánvaló konzekvencia, hogy az annak idején nagy port kavart Charge és Warsong Commander nerf alaposan betett az osztály változatosságának, ellenben a Shield Block, a Shield Slam és a Brawl remekül tartják magukat a legnépszerűbb pozíciókban, –és külön öröm, hogy a korábban már említett két Boomsday Project kártya is befért a top ötbe.

Ti játszottatok mostanában a Warriorral? Mik a tapasztalataitok?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!