BlizzCon: Ashe az Overwatch új hőse, továbbá megérkezett a McCree animációs rövidfilm

BlizzCon: Ashe az Overwatch új hőse, továbbá megérkezett a McCree animációs rövidfilm

A stúdió rengeteg új tartalmat hozott nekünk a rendezvényen, lássuk is azokat szépen sorjában!

Ezen a hétvégén tartják a Blizzard játékok legnagyobb rendezvényét, a 2018-as BlizzCon-t, ahol a stúdió Overwatch-ban is számtalan új tartalmat mutat be. A játék panelje nemrég ért véget, és Jeff Kaplan hatalmas show-t csinálva leplezte le a jobbnál jobb tartalmakat

Új animációs rövidfilm: Reunion

A Story a Route 66-on történteket eleveníti fel, középpontban McCree-vel és egy régi ismerősével, a szintén vadnyugati stílusban öltöző Ash-sel, aki a Deadlock Gang vezetője. A stúdió most sem bízott semmit a véletlenre és hamisítatlan vadnyugati leszámolást kapunk a két fél között, ráadásul a videó végén feltűnik egy meg nem nevezett cyborg karakter, akire Jesse régi partnerként hivatkozik. Na de nem is spoilereznénk el a videót, –jó szórakozást!

Új hős: Ashe

Ashe a Deadlock Gang vezetője és McCree egykori bizalmasa, aki egy régi vágású ismétlőpuskával, egy mini sörétessel, továbbá dinamittal van felszerelve, ráadásul ott van neki a személyi testőre BOB, aki minden bizonnyal az ultimate képességét jelenti majd. A képességek pontos leírásáról még nincs információnk, de amint biztosabbat tudunk, frissítjük majd a cikket.

Egyelőre ennyit leplezett le a Blizzard, de amint többet is bemutatnak, azonnal beszámolunk nektek majd. 

Nektek egyébként hogy tetszett az animációs rövidfilm és az új karakter? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!