Családbarátabb lesz a játék - fejlesztői napló

Változni fognak bizonyos elemek a játékban, –azonban a játékmenet nem módosul szerencsére.

Jelenleg a Rainbow Six Siege előkészítésén dolgoznak a fejlesztők az ázsiai területek terjeszkedéséhez. Ilyen módosítások, a térképek és ikonok bizonyos módosításai lesznek a megfelelés biztosítása érdekében. Egyik változás sem befolyásolja a játékmenetet. Lentebb pedig találunk példákat a megemlített változtatásokra.

A HATÉKONYSÁGNÖVELÉSRE NEM SAJNÁLJÁK AZ IDŐT

Egyetlen build fenntartásával képes csökkenteni a munka duplikációját a fejlesztési oldalon. Ez lehetővé teszi számukra, hogy fejlettebb csapatként mozgékonyabbak legyenek, és gyorsabban foglalkozzanak a problémákkal.

JÖVŐBIZTOS MEGOLDÁSOKAT SZERETNÉNEK

Mivel ugyanazok az emberek dolgoznak a játék egyszemélyes, globális változatán, mindössze egyszer kell elvégezniük a munkát. Emellett garantálhatják, hogy a jövőbeni változások összhangban állnak a globális szabályozásokkal. Nem változtatják meg a játék lényegét.

NEM VÁLTOZTATJÁK MEG A JÁTÉK LÉNYEGÉT

Elkötelezettek annak biztosítására, hogy a Rainbow Six Siege élmény továbbra is igaz legyen a gyökereihez. Finomhangolják a vizualitást jelentő dolgokat, de nem változtatják meg azt a játékot, amit ma Rainbow Six-ként milliók ismernek.

AKCIÓT JELZŐ IKONOK

01

ERŐSZAK (KOPONYÁK)

02

SZERENCSEJÁTÉK

03

VÉR A KÖRNYEZETÜNKBEN

04

SZEXUÁLIS TARTALOM

05Ígyhát ezekkel a változtatásokkal érdemes minél hamarabb megbarátkozni.

Ti mit szóltok az újításokhoz? Egyetértetek a családbarátabb tartalommal?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!