Minden, és még annál is több az idei Blizzconról - Összefoglaló

Minden, és még annál is több az idei Blizzconról - Összefoglaló

Örömmel és szomorúsággal teli Blizzconon vagyunk túl.

Tegnap véget ért a Blizzcon egyik legfontosabb szegmense, amikor is a nyitó ceremónia mellett megtartották az összes játék "What's Next" elnevezésű show-ját, ahol a játék fejlesztői elmesélték, hogy mi történik majd a játékokkal a következő Blizzconig. Már a nyitóceremónia is rengeteg érdekességet hozott, így kezdjük az első játékkal, ami nem más, mint a:

Warcraft III Reforged

Felújított változattal tér vissza a Warcraft 3!

Felújított változattal tér vissza a Warcraft 3!

A cikkben minden információt megtalálhattok, de ahogy az az elnevezéséből is látszódik, a Blizzard számára is eljött a pont, hogy kicsit felújítsák a franchise egyik leghíresebb játékát, ami nem csak a cég jövőjét kovácsolta meg, de az RTS-ekét is. Gyönyörű új modellek és textúrák érkeznek majd, így a régi motorosoknak vagy az RTS kedvelőinek a 30 eurós ár nem szabhat gátat!

Diablo Immortal

Érkezik a Diablo telefonra, íme a Diablo Immortal

A Diablo végre elérkezik hamarosan a telefonokra is.

A remek kezdés után szeret kicsit földbe döngölni minket a Blizzard, mivel a Diablo show-ja már egy kicsit rosszabb hangulatban telt el. Mindenki megpróbálta megtippelni, hogy mi érkezhet majd a Diablo szériába. Sokan egy felújított Diablo 1-et vagy 2-őt vártak, míg néhányan már fel is ugrottak a Diablo 4 vonatra. Ehhez képest a cég kiadott egy telefonos játékot, amivel hatalmas felkelést indított a rajongók között, akik ezt már a franchise haláltusájának titulálják. Őszintén, mintha csak a C&C bejelentést láttunk volna pepitában, így nem is tudjuk, hogy mit gondoltak a Blizzardnál...

World of Warcraft Classic és a Tides of Vengeance

WoW: Inkább csak ráncfelvarrás lesz a 8.1-es frissítés

Elérkeztünk a Blizzcon legizgalmasabb részéhez.

Rengeteg új információ látott napvilágot, melyek közül a legfontosabb az, hogy 2019 nyarán érkezik a Classic WoW, idén december 12-én a 8.1-es frissítés és 2019 első hónapjában lát napvilágot a legújabb raid is melynek a végső neve; Battle of Dazar'alor lesz. Emellett tényleg rengeteg mindent bejelentette a Blizzard, amit a fenti cikkben el is olvashattok, –összességében egy kicsit rossz szájízzel nézhettük végig ezt a szegmenst, de akkora hibát nem láttunk, mint a Diablonál.

Hearthstone Rastakhan's Rumble

Első benyomások: 16 lapot mutattak be tegnap a Rastakhan's Rumble-ből

A Rastakhan's Rumble első 16 lapját elemeztük röviden.

Bejelentették a HS idei utolsó kiegészítőjét, ami a Rastakhan's Rumble név fut majd. Rengeteg új kártya, egy új mechanika és a DK-hoz hasonló új hős lapok is érkeznek majd, –így érdemes elolvasni a fent látható cikket, melyből minden részlet kiderül. Emellett a bejelentő videó is megér egy misét, hisz zseniális lett:

Overwatch

BlizzCon: Ashe az Overwatch új hőse, továbbá megérkezett a McCree animációs rövidfilm

A Blizzard idén is sikeresen elkápráztatott minket az új Overwatch tartalmakkal.

Az Overwatch háza táján is történtek izgalmas dolgok, hisz a Blizzard bejelentette az új hőst, Ashe néven, –ami mellé egy McCree animációs film is érkezett. Ezekeről minden információt megtaláltok a cikkben.

Heroes of the Storm

A HotS is kapott egy új hőst, Orphea néven, ami mellé egy pofás, hősbemutató cinematic is járt:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Cover: Polygon

Kövess Minket!