Eggyel nő a tét: Az MNEB CS:GO selejtező győztese 50.000 eurós versenyért kvalizhat!

Ezzel már nem a pénznyeremény, de egy újabb lehetőség a tét a két csapat számára.

Amikor a Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) bejelentette a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságot, a céljaik között szerepelt az is, hogy a legjobb csapatoknak lehetőséget biztosítson a nemzetközi porondon való megmérettetésre is. Ennek első lépése már a PlayIT-en megrendezett osztályozó kupadöntőket követően megvalósul, ugyanis az a CS:GO csapat, amelyik a november 17-i MNEB CS:GO döntőben győzni tud, a 300.000 Ft-os fődíj mellett meghívást kap az ESL Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational selejtezőjére is!

Eggyel nő a tét

Az MNEB selejtező győztese először egy zárt selejtezőbe kerül másik hét csapattal együtt. Ennek a kvalifikációnak a győztese utazhat az offline döntőbe Bukarestbe, hogy december 9-én, vasárnap megvívjon az összesen 50.000 eurós összdíjazásért! Az illusztris társaságot még három másik csapat adja majd: az ESL SEC 8. szezonjának győztese, illetve két, direkt meghívott gárda. A nyertes 25 ezer eurót vihet haza magával, az ezüstérmes 12.500-at, a 3-4. helyezettek 6250-et. Az aréna sokaknak ismerős lehet, hisz ugyanott rendezik majd meg a versenyt, ahol a SEC-et is. A zárt kvalifikáció, ahol már a döntős helyért harcolnak a csapatok, november 26-28-án lesz, tehát bő egy héttel az MNEB döntője után.

A REVOLTE és a Réseaux került az MNEB nagydöntőjébe

Ezen a hétvégén tudhattuk meg, kik jutnak be a januárban startoló bajnokságba, illetve a két döntőző csapatot, akik a novemberi PlayIT-en küzdenek meg 300.000 forintért.

Ezzel tehát még nagyobbra nőtt a tét a REVOLTE és a Réseaux számára, hogy megmutassák, ki is a legjobb jelenleg. Az egyértelmű, hogy a következő hónapokban nagyon beindult a magyar csapatok élete, így reméljük, hogy most még inkább, motivációtól duzzadva vágnak neki a gyakorlásnak vagy éppen a különböző versenyeknek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!