Nagyon eltalálták a Kuala Lumpur Major csoportjainak erősségeit!

Nagyon eltalálták a Kuala Lumpur Major csoportjainak erősségeit!

November 9-én elstartol a Dota Pro Circuit második szezonjának első Major versenye, a világ legjobb 16 csapata pedig tűkön ülve várja a kezdetet.

A PGL szervezésében látható első Major csoportjait is felfedték a héten, és azt kell mondjam egészen kiegyenlített négyeseket sikerült összerakniuk. A Kuala Lumpur Majort november 9. és 18. között rendezik az Axiata Arénában. Egymillió dollárt és 15 ezer DPC pontot osztanak szét a résztvevők között.

A 16 együttes négy csoportra osztották:

Nem található automatikus leírás.

A csoport

Ace és Fata a korábbi együttesével találkozik

Ebben a négyesben talán a legérdekesebb összecsapás a NiP és a Team Secret között zajlik majd. Az utóbbi gárdából a TI8-as csalódást keltő 5-6. helyet követően a dán Marcus 'Ace' Hoelgaard és a német sztár Adrian 'Fata' Trinks kilépett és az újraalakuló Ninjas in Pyjamas-hoz szerződött, melyet Peter 'ppd' Dager vezet. Emellett azért ne írjuk le a J.Storm-ot sem, hiszen egy nagyon ügyes ötösről van szó, valamint a feltörekvő dél-amerikaiak, a paiN Gaming is okozhat meglepetést w33-vel és Misery-vel a fedélzeten.

B csoport

Képes lehet Fenrir és Sylar a ViCi-t kísérteni?

Az egyetlen kvartett, amelyben Kína több ízben is jelen van, szóval a B-csoport összességében keménynek tűnik. A legfontosabb csata lehet az ő párharcuk, az Aster "galacticos" ötöse szívesen megmutatná, hogy ők a régió első számú együttese. Dstones-t padra ültették és helyette loveyouloveme érkezett, valamint Lu 'Fenrir' Chao és Liu 'Sylar' Jiajun is extrán motivált, hiszen korábbi csapatukkal nézhet farkasszemet. Vajon ez elegendő lehet a győzelemre?! Az EG változatlan kerettel érkezett, de eddig nem igazán sikerült kiemelkedőt alkotniuk. A TI után mindenképpen szeretnének egy igazán jó eredményt elérni, –a vb-n a legjobb 6-ig jutottak csak, és Hamburg sem sikerült olyan jól számukra. Eközben a TNC Predator a Fnatic mögött kvalifikálta magát az eseményre, de mindenképpen szeretnének kilépni az örök második szerepéből.

C csoport

Ki a legjobb Délkelet-Ázsiában?

Képtalálat a következőre: „dota 2 fnatic”

Mindenki arra számít, hogy a PSG.LGD dominálja majd ezt a négyest. Mögöttük nagy verseny lesz a Tigers és a Fnatic között, ami nem csak a playoff folytatásról szól majd, hanem igazi presztízs csata a régió legjobbja címért is (persze ehhez később a TNC Predatornak is lehet egy-két szava). Ebbe kontárkodhat bele a fekete ló, az az a Gambit Esports, akik ekkora rendezvényen csak elvétve fordultak még meg. De skillből nincs hiány, hiszen az utóbbi időben szinte bárkit képesek legyőzni, tehát nagyot is játszhatnak Malajziában.

D csoport

Ki lehet az igazi ellenfele a Virtus.pro-nak?

Képtalálat a következőre: „dota 2 virtus pro”

Az oroszok Góliát szerepében, és mondhatni három Dávid igyekszik méltó kihívóként majd tisztességesen helyt állni. Tavaly a DPC-t megnyerték, idén a Maincast Autumn Brawl első helyét szerezték meg, a FÁK régiót is maguk mögé utasították a Major selejtezőjén, valamint Hamburgban pedig bronzéremmel gazdagodtak. A Forward Gaming, Roman 'Resolut1on' Fominokkal a soraiban akár méltó ellenfelei is lehetnek, megnyerték ugyanis az észak-amerikai King's Cup-ot. Az amerikai-brazil mixet, a pain X-et Quinn 'CCnC' Callahan vezeti, –szóval őket sem szabad leírni. Az Alliance pedig, ha nem is a másodvirágzását éli, de egyre jobban teljesítenek és most már újra ott vannak a legrangosabb versenyeken. Időnként pedig képesek felidézni a szép játékukkal, hogy ez a szervezet 2013-ban TI-t nyert.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!