Hétvégén szoros csata várható a budapesti R6S LAN döntőjében!

Hétvégén szoros csata várható a budapesti R6S LAN döntőjében!

November 10-én szombaton a magyar R6S közösség két legjobb csapata mérkőzik meg a fináléban.

Véget ért az alapszakasz a KmK R6S Bajnokságban és kiderült, hogy melyik két csapatnak van lehetősége lejátszani a finálét. A WiLD by Lagardere Sports a ROG-Warriors R6 ötöse ellen lép pályára szombaton a Vault 51 Esport bárban. A két finalista mellett a képzeletbeli dobogó harmadik helyezettjét, a Team Horizon Reaper-t is meghívták. A szezon során ez a két ötös döntetlenre végzett egymással (1-1), így előzetesen elmondható, hogy egy szoros döntőre van kilátás.

Alapszakasz végeredménye:

A játékosoknak a számítógépeket és minden perifériát biztosítanak a szervezők, azonban, aki szeretné az elhozhatja a saját klaviatúráját és egerét a száz százalékos komfort érdekében. Fontos, hogy a rendezvényre egy minimális, 500 Forintos belépődíjat kell fizetni, melyért cserébe a helyszínen lehetőség lesz a mini bajnokságokban való részvételre (Mortal Kombat vagy egyéb más játékokról van szó). A három együttesnek nem kell kifizetnie a belépő árát.

Az akció mellett még a cosplayesek is főszerepet kapnak! A Rainbow Six: Siege remek karakterekkel és látványvilággal rendelkezik, így egy e-sport verseny nem is lehetne teljes a parádés cosplayek nélkül. Az eseményre 12 órától várják az érdeklődőket, a döntőt pedig 15:30-tól lehet majd figyelemmel követni.

A díjazás sem marad el, ugyanis az első három helyezett együttes pénznyereményben részesül:

  1. hely 180.000 Ft
  2. hely 50.000 Ft
  3. hely 20.000 Ft

A mérkőzéseket azoknak sem kell kihagynia, akik esetleg nem tudnak megjelenni élőben a helyszínen, az alábbi csatorna követésével egyetlen pillanatról sem maradnak le:

Nézd meg kmkcsatorna élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!