Dafran mégsem hagyja ott az Atlanta Reignt és a profi karrierjét!

Dafran mégsem hagyja ott az Atlanta Reignt és a profi karrierjét!

A játékos visszavonta nyilatkozatát és elnézést kért rajongóitól. 

Néhány napja bombaként robbant a hír, miszerint az Overwatch egyik legtehetségesebb játékosának számító Daniel "dafran" Francesca újra kiégett, felrúgta szerződését az Atlanta Reign Overwatch League csapattal, a játékot pedig letörölte. Első körben kétkedve fogadtuk az infókat, mivel a játékos hatalmas troll hírében áll, –azonban a bizonyítékok alapján az ügy igencsak komolynak tűnt. 

Dafran ismét besokallt: letörölte az OW-t és felbontotta szerződését az Atlanta Reign-nel!

Uacute;gy tűnik, hogy a világ egyik legtehetségesebb játékosa ismét eldob magától minden lehetőséget.

Az Atlanta Reign érdekes módon nem adott ki hivatalos közleményt az üggyel kapcsolatban, ami a körülmények tekintetében furcsának számít, nemrég azonban kiderült, komoly indokuk volt erre, mivel dafran egy Twitter bejegyzésében visszavont minden korábbit. A játékos biztosította a rajongóit, hogy nem lép le, továbbra is megmarad a csapatnál és nagyon sajnálja amit tett. Mindemellett kiemelte, hogy nem trollkodott, hanem vannak nagyon rossz napjai, amikor hülyeségeket csinál. 

dafran on Twitter

Still in ATL Reign, didnt quit like I said. I messed up, dont know what to say except sorry to the community, my fans and ATL. It wasnt jebait, sometimes I have these days and make dumb mistakes.

Dafran tehát visszavont mindent és az univerzum helyreállt a néhány nappal ezelőtti állapotába, –azonban az aggodalomra adhat okot, hogy a játékosnak ilyen hangulatingadozásai vannak, és egy rossz pillanatában képes lenne eldobni magától mindent. Reméljük az Atlanta Reign nagyon komolyan veszi a történteket és dafran, illetve a többi játékos mentális épségének érdekében felfogadnak majd egy sportpszichológust, akár csak a Dallas Fuel tette korábban. 

Ti mit gondoltok egyébként, számíthatunk még hasonló balhéra dafrannal kapcsolatban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!