Secret és EG dominancia a maláj Majorön - Íme az első nap legszebb jelenetei!

Secret és EG dominancia a maláj Majorön - Íme az első nap legszebb jelenetei!

Mindkét együttes egyértelműen bebizonyította, hogy az elithez tartoznak, –és elég hamar el is érték a továbbjutást a felső ágra.

A Kuala Lumpur Major első napja után az A és a B csoport is véget ért: kiderült, hogy ki hogyan folytathatja a küzdelmeket.

A Team Secret egyetlen meccset sem veszített, tökéletes 4-0-al zártak. Az első párharcukat a J.Storm ellen végig dominálták, és hiába volt egy kicsit szorosabb a második map, Puppeyék végül esélyt sem hagytak. A NiP-et szintén nagyon egyoldalúan intézték el és összehoztak néhány nagyon szép jelenetet az összecsapásaik során.

A csoport végeredménye

Az EG nem kezdett ilyen fényesen, hiszen a Team Aster elleni első meccsüket elbukták. Aztán viszont nem volt megállás. A másodikat már könnyedén nyerték, és bár megizzadtak a mindent eldöntő harmadik találkozón, a 70. perc után le tudták zárni és két vállra fektették a kínaiakat. Újabb keleti ellenféllel találkoztak, viszont –tanulva az előző párharcból– a ViCi Gaminget már jóval könnyebben intézték el: tulajdonképpen gond nélkül hozták össze a 2-0-át. A VG meg is érezte ennek hatását, hiszen csak két 1 órás meccs után lélegezhettek fel a TNC ellen, aztán mindhárom map szükséges volt az Aster legyűréséhez, hogy ők is a felső ágon folytathassák.

B csoport végeredménye

Az első nap legszebb jelenetei:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!