A Blizzard sunyiban kiadta Lúcio teljes zenei albumát

A Synaesthesia Auditiva ingyen letölthető annak hivatalos honlapjáról. 

Egy héttel ezelőtt rendezték a 2018-as BlizzCont, ahol a stúdió számtalan újdonságot mutatott be a rajongók legnagyobb örömére, vagy a Diablo Immortal esetében bánatára. Overwatch-ban első körben egy új animációs filmet kaptunk McCree-vel a főszerepben, de Jeff Kaplan leleplezte a következő játszható hőst is Ashe személyében. A nagy bejelentések mellett természetesen érkeztek azért "kisebb" újdonságok, hivatalosan is bemutatták például a korábban kiszivárogtatott LEGO készleteket, Lúcio pedig hatalmas meglepetésre saját gabonapehely márkát kapott a Luci-oh’s-t.

A nagy rohanás közben egyébként  a stúdió elfelejtette megemlíteni, hogy a rendezvénykor hivatalosan is kiadták Lúcio zenei albumát a Synaesthesia Auditiva-t, ami 11 zeneszámot tartalmaz és ingyen letölthető több formátumban is. Szerencsére az Overwatch történetéért felelős Michael Chu nemrég a Twitteren emlékeztetett mindenkit, hogy ideje új zenéket felvennünk a lejátszási listánkra.

Michael Chu on Twitter

In the BlizzCon craziness, forgot to post about the release of Lúcio's full album, Synaesthesia Auditiva! It's amazing to hear music to go with all the track names I came up with years ago! https://t.co/d1KnarrP2O

Jó zenehallgatást mindenkinek!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!