Bejelentették a Chongqing Major zárt selejtezőinek résztvevőit!

Bejelentették a Chongqing Major zárt selejtezőinek résztvevőit!

Két európai csapat is ott van a listán, szóval úgy tűnik visszatérnek az elitbe és újra nekivágnak a DPC küzdelmeknek.

A második Dota 2 Pro Circuit első Major rendezvénye még javában pörög, viszont már most bejelentették a következő helyszínét és a zárt selejtezők meghívottjait. Kína ad otthont a második Majornek, és a vártaknak megfelelően a Minortól visszalépő Team Liquid és a TI8 győzelem után pihenőre vonuló OG is ott lesz az indulók között.

The Chongqing (Csungking) Major lesz a Valve második nagy rendezvénye Kuala Lumpur után. A StarLadder az ImbaTV-vel karöltve lesz a főszervező, és úgy látták jónak, hogy itt az idő felfedni mely együttesek kerülnek a zárt kvalifikációk listájára.

TI győztes újra akcióban

A 2018 The International-on mutatott fantasztikus teljesítménye után az OG közölte, hogy az első versenyeken nem kíván részt venni. A hihetetlen sztorijukat követően - nyílt selejtezőből jutottak ki a vb-re majd a felső-ágon veretlenül jutottak be a döntőbe, ahol 1-2 után parádés meccseken fordították meg az állást és nyerték meg az Aegis-t - azt nyilatkozták, hogy elfáradtak és pihenésre van szükségük. Úgy tűnik, hogy ez a pár hónap teljesen feltöltötte a játékosokat és újra sikeréhesen ülnek le dotázni. Az öt európai meghívott között találunk még egy visszatérőt, ugyanis a Team Liquid, ugyan kijutott az első Minor versenyre, mégis visszamondta a szereplését az egyik játékosuk egészségügyi problémái miatt. Szerencsére ez is megoldódni látszik és teljes erejükkel nekivághatnak a következő nagy torna selejtezőjének.

Persze nem csak ez a régió kapott meghívókat, hanem a többi földrészen is kiderültek a résztvevők névsora. Érdekes, hogy az öreg kontinens mellett a többi kvalifikációjába csak 4 csapatot invitáltak meg, Kínában pedig mindössze hármat, a negyedik a H-Cup győztesének van fenntartva. Egy 16 csapatos verseny, melyet november 20. és 25. között rendeznek meg.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!