Egy Fortnite streamer sikeresen kavart fel néhány mérkőzést a

Egy Fortnite streamer sikeresen kavart fel néhány mérkőzést a "magánhadseregével"

Nick Eh 30 custom szerver nélkül is képes volt a nézőivel feltölteni a mérkőzéseket!

A Fortnite streamerekről köztudott, hogy a szimpla beszélgetéseken túl más egyéb módokon is szeretnek interakcióba lépni a nézőikkel, –például nézői játékokkal, vagy épp komplett nézői meccsekkel. Utóbbi azonban custom szerver nélkül elég nehezen jöhet össze; ahhoz, hogy érdemi számú játékost dobjon össze a rendszer egy mérkőzésbe, igen sokaknak kell egyszerre csatlakoznia a várólistákhoz.

Klímakutatók álltak össze, hogy a Fortnite-tal küzdjenek a globális felmelegedés ellen

Az ötlet zseniális, reméljük sok emberhez eljut vele az üzenet.

Nick Eh-nek ez azonban nem igazán akadály, a streamjét a cikk írásának pillanatában is több mint 40 ezren nézik, –ebből pedig ha már csak 5-6 ezer ember is egyszerre kezd el csatlakozni a várólistához, könnyen összeállhat a hadsereg.

Az említett streamer különösen szeret ilyen dolgokat csinálni, ezúttal az általa csak "Solo Snipe"-nak nevezett játékot űzte a nézőivel, melynek az a lényege, hogy ő felölti magára a Bullseye skint, a nézőinek a standard skineket, vagy pedig a Giddy-Up outfitet kell magukra húzniuk, majd egyszerre csatlakoznak a várólistákhoz. A meccsbe érkezés előtt Nick kijelöl egy pontot, ahova mindenkinek esnie kell, aki a játék része, majd a leérkezés után el kell őt kapniuk. A pont ezúttal Tilted Towers szürke épületének teteje volt, a nagy nézőszám miatt pedig nem volt nehéz a mérkőzést az ő követőivel feltölteni.

Ám, természetesen a mérkőzésben voltak olyan emberek is, akik nem követték Nick adását, így pedig fogalmuk sem volt arról, hogy mi is történik, csak azt látták, hogy láma ruhában mindenki Tilted szívébe ugrik. Ebben a cipőben járt OvertimeLive is, akinek reakciója ezt tökéletesen érzékelteti:

What did I just stumble across... from r/FortNiteBR

A szóban forgó közvetítés itt nézhető vissza:

Pontosan nehéz megmondani, hogy OvertimeLive melyik mérkőzésben is szerepelt, ám nem is annyira fontos; a lényeget az ő szemszögéből figyelhetjük meg tökéletesen! Viszont, amit Nick adásában láthatunk meccset, az csupán egy darab, jó eséllyel azok a játékosok, akik nem az ő mérkőzésébe csatlakoztak be, azok nem tudva róla, hogy másik meccsben vannak, még ugyanúgy követték az utasításait, ezzel forgatva fel olyan meccseket is, amikben amúgy Nick nem is volt benne.

Ezt persze szinte bármelyik híres streamer meg tudná tenné, akinek van 20-30-40 ezer nézője, –ám ez a példa volt az, aminél zseniálisan figyelhető meg egy random játékos reakciója és szemszöge.

A Fortnite várólistái tehát igazán érdekes koncepciók, de ha az úgy nevezett "snipe" csatlakozások nem működnének, akkor a scrimeket sem élvezhetné megannyi játékos.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!