N0tail felkerült a Forbes top 30-as listájára!

Hosszú évek kitartó munkája után 2018 igazi áttörést hozott életébe és a legsikeresebb fiatalok közé küzdötte fel magát a dán játékos.

Johan 'Notail' Sundstein, avagy a videojátékok világában BigDaddyNotail-ként ismert úriember egyelőre még nem játszott a Dota Pro Circuit legújabb 2018/19-es szezonjában. Az OG tavaly nem alkotott kimagaslót a The International 7-en és ezt a formát az év elejétől kezdve nem is nagyon sikerült felülmúlniuk. Aztán, ha ez nem lett volna elég, a szezon végén közeli jó barátja és az OG társalapítója, Tal 'Fly' Aizak is elhagyta a csapatot Gustav 'S4' Magnussonnal társaságában, hogy csatlakozzon a Evil Genius-hoz. Úgy tűnt az OG-nek nem lesz ötöse az idei világbajnokságra. Amit viszont utána műveltek az egy igazi sikersztori és ezzel végleg beírták magukat a Dota 2 történelem könyvébe. Az OG legváratlanabb módon nyerte meg a TI8-at, és a vele járó 11 millió dollárt, miután a nyílt selejtezőkből kijutván a csoportmérkőzéseket is sikerrel vették, hogy aztán a felső ágon száz százalékosan a fináléig meneteljenek. A döntőben pedig 1-2-es állást követően parádés játékkal fordították meg az állást és hódították el végül az Aegis of Championst.

Erre a nem mindennapi teljesítményre a Forbes is felfigyelt. A Forbes egy amerikai kiadó és média vállalat, melynek legjelentősebb publicisztikája a kéthetente megjelenő Forbes magazin – a legrégebbi üzleti magazin Amerikában.

N0tail teljesítményét elismervén a Forbes őt is megnevezte a gaming világ 30 legbefolyásosabb 30 év alatti személyének listáján.

Ezt irták róla:

"Nem csak szimplán az OG társalapítója. Kapitányként N0tail a kevésbé esélyes Dota 2-es csapatát világbajnoki címig vezette az augusztusi The International 8-on, és emellett begyűjtötték az ezzel járó 11 millió dolláros díjat is. Sundstein szervezetét a Red Bull szponzorálja."

A 30 év alattiak top 30-as listája igen rangosnak számít, így nem kis teljesítmény szükséges, hogy valaki felkerülhessen rá. Ő is azon játékosok közé tartozik - akárcsak pl. KuroKy -, aki nem kevés időt és energiát fektetett abba, hogy a világ legjobbja lehessen. Egy biztos, a kitartás, a kemény munka és az elhivatottság mindig meghozza gyümölcsét. Alig várjuk, hogy újra akció közben láthassuk a mestert és a csapatát!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!