Így készült a BlizzCon hivatalos Ashe cosplaye

Így készült a BlizzCon hivatalos Ashe cosplaye

A Blizzard ismét a kanadai Henchmen Studiost kérte fel a feladatra, akik korábban már a Doomfist, vagy Moira projekten is dolgoztak. 

  1. Az Overwatch már indulása óta milliókat inspirál az egész világon, és nem telik úgy el hét, hogy bele ne futnánk egy remek skin koncepcióba, animációs filmbe, vagy gondos munkával kivitelezett karakter cosplaybe. Promóciós szempontból utóbbiak fontosságát a Blizzard is felismerte és az új hősök bemutatásához rendszeresen felkérnek egy művészt, hogy egy kis segítséggel öltözzön be az új hősnek. Nem volt ez másként az idei BlizzConon sem, ahol a stúdió ismét a kanadai Henchmen Studiost kérte fel egy hivatalos Ashe cosplay megalkotására. A cég modellnek Karolina Lefayt választotta, aki korábban már Soldier-t, D.Va-t, illetve Mercy-t is megszemélyesítette fotózások vagy rendezvények alkalmával. Az Ashe projekt alkotófolyamatáról nemrég készült is egy igencsak érdekes videó, amiben a tervezésről, a kivitelezésről –és természetesen a kész műről– is láthattok felvételeket.


Ha kíváncsiak lennétek egyébként, hogyan is készültek a Blizzard hivatalos cosplayei, akkor pörgessétek végig a Henchmen Studios YouTube csatornáját.  

Nektek hogy tetszik a hivatalos Ashe cosplay? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!