Az egyik új tárgyat az Artifactból emelték át a Dota 2-be!

Az egyik új tárgyat az Artifactból emelték át a Dota 2-be!

A Valve megígérte –és aztán pontban 19-én le is szállította– a 7.20-as frissítést. A kártyajáték is a Dota világán alapul és meg is van az első közös pont a két cím között.

Történt ugyanis, hogy az Artifact fejlesztői készítettek egy olyan kártyát, mely a Ring of Tarrasque névre hallgatott.

A látottak alapján az egyik hőst felvértezi plusz 4 életerővel és 6 HP regenerációval. Egy 12 aranyba kerülő lapról van szó, ami ugyan a Dotában potom összegnek számít, de az Artifactban mégsem mondható olyan olcsónak.

Korábban beszélt arról Gaben az Artifact egyik korai bemutatóján, hogy a két játék között lesz átfedés, de azt nem árulta el, hogy milyen gyakran és milyen tételeket várhatunk majd egyik és másik címből, melyet átemelnek a másikba. Sokat nem is kellett várnunk erre, hiszen 19-étől hivatalosan is elstartolt az Artifact bétája, megszűnt az NDA, így minden tulajdonos streamelheti a játékot és infókat is megoszthat róla. Nem véletlen az sem, hogy a Valve a Dota 2 7.20-as frissítését is erre a napra élesítette, így két legyet ütöttek egy csapásra, mindkét cím több órára is bekerült Twitchen a top 5 legnézettebb játékok közé.

Átdolgozták a Mapot és rengeteg hőst, valamint 5 új tárgy is került a 7.20-ba!

Ez pedig még csak a kezdet, hiszen megannyi újdonsággal leptek meg minket a Kuala Lumpur Major után.

Ami viszont a legfontosabb, hogy a fentebb látott gyűrűt végül bepakolták a MOBA játékba is:

Ezek alapján úgy gondolom sokkal több közös tartalma lesz majd a két játéknak, és ezek szerint nem csak a hősök ötlete, hanem szinte bármelyik lap vagy megoldás átkerülhet egyikből a másikba. A kérdés már csak az, hogy miként valósítják meg ezeket majd ugyebár?!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!