Akár 75%-os akciókkal készül a Black Friday-re a Blizzard

Akár 75%-os akciókkal készül a Black Friday-re a Blizzard

A leárazásoknak köszönhetően számtalan Overwatch –vagy Overwatch League termékhez– juthatunk hozzá igencsak jutányos áron. 

A boltkórosok Mekkájának számító Black Friday alapvetően az Egyesült Államokból ered, pár éve azonban a jelenség megjelent Magyarországon is és november utolsó hetei nem szólnak másról, csak az őrületes akciókról és a vásárlási lázról. Tengerentúli cég révén a Blizzard sem szeretne kimaradni az őrületből, szóval tegnap éjjel bejelentették, hogy a hónap hátra lévő részében akár 75%-os akciók várják a Blizzard Store-ban vásárlókat. 

Overwatch on Twitter

Cheers, love! Great deals are here! Starting NOW snag your favorite Overwatch gear as we approach Black Friday and Cyber Monday discounts on the #BlizzardGear store! https://t.co/6O9rTXRwFp

Természetesen az akciók az Overwatch és Overwatch League termékekre is vonatkoznak, például egy hivatalos Dallas Fuel mezt 60 euró helyett 15-ért tudunk megvenni, de az alapból 70 eurós rózsaszín D.Va kabát is csak 17,5 euróba kerül. Sajnálatos módon az európai rajongók megint kimaradnak egy picit a buliból, mivel az EU Store lényegesen alacsonyabb akciós kínálattal rendelkezik, legyen szó akár Overwatch, Overwatch League  vagy más Blizzard játékok termékeiről. Ettől függetlenül mindenféleképpen érdemes körbe nézni, mivel az ajánlatok tényleg nagyszerűek, –ha pedig nem találnátok semmit, ami tetszik, akkor fussátok át a tengerentúli Gear Store kínálatát, itt viszont komoly postaköltségre is számíthattok 100 dollár alatti vásárlásnál, plusz meg is vámolhatják a termékeket. 

Ti vásároltatok már egyébként a Blizzard Gear Store-ból? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!