Jövőre érkezik a BlizzConon bemutatott Mercy akciófigura

Jövőre érkezik a BlizzConon bemutatott Mercy akciófigura

A játék a Hasbro új Overwatch szériáját hivatott felvezetni. 

A három héttel ezelőtti BlizzCon során számtalan Overwatch-os újdonságot kaptunk, a Reunion animációs rövidfilmtől kezdve az új hősnek számító Ashe-en át egészen a Luci-Oh's zabpehelyig. Természetesen a nagyobb bejelentések mellett érkeztek kisebbek is, hivatalosan leleplezték például a korábban kiszivárgott LEGO készleteket, továbbá a Blizzard másik partnere, a Hasbro játékgyártó cég új fegyverreplikákat mutatott be, ráadásul leleplezték az Overwatch első akciófiguráját egy Mercy játék személyében. Utóbbiról a rendezvénykor még nem lehetett tudni, mikor is érkezik meg a piacra, nemrég azonban a játék hivatalos Twitter oldala bejelentette, hogy az Overwatch Ultimates szériába tartozó akciófigura 2019 tavaszán kerül majd a boltokba. 

Overwatch on Twitter

Don't toy with your Support. We all need healing. Get powered up with the NEW Mercy #Hasbro #OverwatchUltimates Series action figure! Available Spring 2019.

A nagyjából 15 centiméter magas Mercy a szabvány Hasbro méretnek felel meg, mozgatható végtagokkal rendelkezik, ráadásul kiegészítőként a Caduceus staff és a Valkyrie szárnyak is a csomag része. A játék áráról sajnos nincs információnk, viszont valószínűleg jóval kedvezőbben juthatunk majd hozzá, mint a Blizzard hivatalos Mercy szobrához, ami nagyjából 35 centiméter magas, viszont 175 dollárba kerül. Remélhetőleg egyébként a hősnőt minél hamarabb követik majd az Overwatch további karaktereinek figurái is. 

Ti egyébként melyik Overwatch hősből csinálnátok Hasbro akciófigurát? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!