Kaid a Spawn Peekerek királya és Bandit gyilkosa?

Kaid a Spawn Peekerek királya és Bandit gyilkosa?

Az új marokkói duóból Nomad fegyvereit letesztelték, de Kaid esetében ez nem járható út a típusok különbözősége miatt.

A Wind Bastion új védője, Jalal "Kaid" El Fassi, aki Nomaddal ellentétben két különböző típusú elsődleges fegyvert kapott, így ezek összehasonlítása nagyjából értelmetlen lenne. A felszerelését illetően viszont megnézték, hogy mire lehet számítani tőle és a különleges eszközét látva jogosan merül fel a kérdés is: Bandit ideje leáldozott?

Képtalálat a következőre: „r6s kaid”

Egy Speeddel és három Armorral rendelkező operátor, és meg van a lehetősége, hogy lelassítsa a támadók gyors előrenyomulását az Rtila-nak elnevezett Electroclaw-al, mely elektromossággal látja el a szögesdrótokat, shieldeket és a megerősített falakat is. Ez elsőre ismerősnek hangzik igaz? Nos nem Bandit apját tisztelhetjük benne, és ez a megrázó felismerés a német számára keserédes jövőképet festhet a jövőre nézve.

Haladjunk szép sorjában. Íme a felszerelése:

AUG A3 (géppisztoly)

  • Tárkapacitás: 31+1 (a valóságban elvileg 32 golyó kerül egy tárba és azon felül még egy a fegyver csövében van, így hát egyet útközben elveszítettünk, reméljük ezt javítják)
  • Tűzgyorsaság: 700RPM
  • Sebzés
    • Normál: 27
    • Hangtompítóval: 22
  • Sigth: Red Dot Red Dot Sight, Holographic Sight, Reflex Sight
    Barrel: Suppressor, Flash Hider, Compensator, Muzzle Brake
    Grip: Vertical Grip, Angled Grip
    Under Barrel: Laser

Ezen adatok alapján 315 DPS-re vagyunk képesek vele, ami kicsit elmarad a játékban található többi SMG-től, és Glaz puskáján kívül a legalacsonyabbnak mondható az elsődleges fegyverek listáján. Nincs mese nagyon fontos lesz tehát fejen csűrni ellenfeleinket, ami végül is a kis visszarúgásnak köszönhetően nem is biztos, hogy olyan nehéz feladat lesz. A Recoil miatt az Angled Grip kipróbálható és érdemes tesztelni a Muzzle Brake Flash Hider kettősét is. Kicsi sebzés, de jól kezelhető fegyverként egy magabiztos és pontos játékosnál halálos lehet.

TCSG12 (Fél automata Shotgun)

  • Tárkapacitás: 10+1
  • Sebzés
    • Normál: 84
    • Hangtompítóval: 71
  • Sight: Red Dot Sight, Holographic Sight, Reflex Sight, ACOG Sight
    Barrel: Suppressor
    Grip: Vertical Grip, Angled Grip
    Under Barrel: Laser

Ez a shotgun parádés lesz, rárakhatunk ugyanis egy ACOG-ot! A Spawn Peakerek itt most megállhatnak egy kicsit és eljárhatnak egy örömtáncot. Persze van, aki ezt a párosítást nem fogja kedvelni.

.44 Mag Semi-Auto Pisztoly

  • Sebzés
    • Normál: 74
  • Tárkapacitás: 7+1

Nem is biztos, hogy szükségünk van a shotgunra, hiszen ez a pisztoly brutálisnak tűnik. Két lövésből szinte bárkit kiszedhetünk 10-15 méterről. Nem könnyű viszont bánni vele, de megéri a gyakorlást és a sok mérgelődést, ha esetleg nem mi jönnénk ki az elején a Recoil miatt győztesen egy párharcból.

Plusz felszerelés

  • Szögesdrót x2
  • Impact Gránát x2

Különleges eszköz

  • "Rtila" Electroclaw x3

Egyszerű leírás: Ela és Bandit Gadget mix.

Bővebb leírás: Bárhova dobhatjuk és ha fent marad négy másodperc múlva aktiválódik és elektromossággal lát el több fontos dolgot is: zögesdrót, shield, megerősített falak, hatch (csapóajtó). A legnagyobb előnye, hogy bár látják a támadók az elektromosságot, mégis nagyon nehéz kiszúrni az eszközt. Itt az első előnye Bandittal szemben, ugyanis az ő Shock Wire-je sokkal könnyebben azonosítható és sebezhetőbb ezáltal.

Legnagyobb counter-jei IQ és Thatcher lehet, hisz felkutathatjuk vagy szimplán deaktiválhatjuk az eszközét velük. Twitch szintén jó lehet, azonban nem tud ugrania a Drónja, így, ha elektromos akadály állja utunkat máris meg vagyunk lőve.

Bandit mandátuma lejárt?

Egyetlen dolog miatt van még esélye a német operátornak, az pedig az Electroclaw aktiválódási idő hosszúsága. Könnyű elhelyezni őket, azonban 4 másodpercet minden alkalommal várnunk kell, mielőtt működésbe lépnének. Bandit ellen Maverick nagyon jó, viszont Thatcherrel már egész jól el tud bánni. Kaid ellen viszont meggyűlik majd szinte mindenkinek a baja, kivéve az utóbb említett személyt. Rogue szerint Kaid árnyékában elbújhat Bandit ezek után, de teljesen haszontalannak nevezni a németet ennek ellenére nem szabad.

A marokkói játékstílusát illetően felkészülhetünk a védelem megszervezésére és elhelyezhetjük a Claw-okat vagy megkereshetjük a számunkra ideális helyet, hogy az akcióba lendülő támadók közül szemezgessünk. Ez a döntés már a ti kezetekben lesz majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!