Panhard EBR 105: Első kézből a top kerekes járműről!

Panhard EBR 105: Első kézből a top kerekes járműről!

Az első hivatalos információk a 2019-ben érkező tier X-es kerekes járműről!

Ma kezdődik a tier X-es kerekes jármű zárt tesztelése. Az alapmechanikák megegyeznek a korábban ismertetettel, -és az ágbemutató ezúttal a top járműtől kezdődik. A Panhard EBR 105 egy nyolc kereken guruló, két vezetési módban használható különösen sérülékeny egység lesz, -hiszen kevés a HP-ja, és szinte semmi páncélt nem kapott. A játék könnyű tankként kezeli, de az átlag felderítőktől jóval kisebb látótávval rendelkezik. A tűzerő épp ahhoz elegendő, hogy a lesebzett ellenfeleket likvidálhasd, de egy az egy elleni harcba nem érdemes vele bocsátkozni. 

Az előnyök és hátrányok tekintetében az ajánlott játékstílus ezzel a járművel a csata elején az extrém agresszív felderítői lesz, majd kissé óvatosabbá kell válni, hogy a végjátékban a gyors és halálos kivégző szerepét képes legyen betölteni. Igazán jól használni csak a legtapasztaltabb és legmagabiztosabb parancsnokok lesznek képesek.

A galériára kattintva további játékbeli fotókat tekinthetsz meg a Panhard EBR 105 kezdetleges modelljéről. Összegzésképp kijelenthető, hogy nem véletlenül várják és félik egyszerre érkezését a játékosok.

További kerekes járművek:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.