Ismerd meg a kerekes tankokat: Panhard AMD 178B

Ismerd meg a kerekes tankokat: Panhard AMD 178B

Bemutatkozik a legújabb tier VI-os prémium kerekes jármű, a Panhard AMD 178B.

A tier VI-os kerekes jármű, a Panhard AMX 178B zárt tesztelése ma kezdődött. A jármű egy 75 milliméteres ágyút kapott, és négy keréken gurul. A kerekes járművek új mechanikái közül egyedül a különleges automata célzást kapta meg. A két vezetési mód és a motor felpörgetés ennél a harckocsinál még nem elérhető, aminek célja, hogy a játékosok lépésről lépesre ismerjék meg az új egységeket.

A Panhard AMX 178B játékstílusához a könnyű tankok állnak legközelebb, bár azoktól jóval mozgékonyabb lesz, –sőt, a terepakadályokat is könnyebben veszi. Előnyeként említhető még a jó lövegstabilizáció is, viszont a látótávolsága nem a legjobb, és a többi kerekes járműhöz hasonlóan nem tud egy helyben megfordulni. Játékmenetét tekintve kerülni kell vele a közvetlen harci konfrontációt, és inkább csak csipegetni az ellenfél HP-ját, valamint előnyben részesíteni az aktív felderítői manővereket.

Képek a Panhard AMX 178B-ről!

Tekints meg további fotókat a harckocsiról galériánkban!

További kerekes járművek:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.