Közel 70 titkos Translocator hely, ami segít túlélni Sombrával

A teleporter érdekes módon olyan pontokra is letehető a pályákon, ahol az ellenség csak nagyon nehezen, vagy sehogy nem tudja észrevenni. 

Sombra egyik leghasznosabb képessége a Translocator, aminek segítségével nem csak megnövelhetjük mobilitásunkat, de meg is lóghatunk vele a szorult helyzetekből. Nem mindegy azonban, hová is rakjuk le az eszközt, főleg azóta, hogy a Blizzard kicsit átalakította és már az ellenfél által is elpusztítható. A körülmények miatt a Sombra maineknek új taktikákat kellett kitalálniuk, mivel már nem feltétlenül éri meg közvetlenül a HP pakkokra rakni, inkább olyan eldugott helyekre kell dobni a készüléket, ahol biztonságban van, továbbá könnyen visszatérhetünk onnan a csatába. 

Nos egy lelkes játékos nemrég készített egy rendkívül hasznos gyűjteményt azokról a helyekről, ahová biztonságosan elhelyezhetjük a Translocatort. Az edukációs anyagnak ráadásul van egy kis trükkje is, ugyanis zömmel olyan pontokat tartalmaz, ahol az ellenfél egyszerűen nem, vagy csak nagyon nehezen tudja észrevenni az eszközt. Például Volskaya Industries első és második pontja közti részen a Mega HP pakktól nem messze lévő hordóknál van egy kis rés, ahová tökéletesen befér az eszköz úgy, hogy senki nem mondaná meg, hogy ott van. Ha kíváncsiak vagytok a többi rejtett pontra az olyan pályákon, mint mondjuk Rialto, Temple of Anubus, Busan, vagy a többi kompetitív csatatér, akkor kattintsatok a képre és nézzétek meg azokat a galériánkban

Ti milyen trükkös Translocator helyet ismertek még a pályákon? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Galéria

Kövess Minket!