Az Overwatch játékosok Reinhardt-ot szeretnék a következő jótékonysági esemény szimbólumának

A kampány középpontjában pedig a rendkívül veszélyes, leginkább középkorú férfiakat érintő vastagbélrák elleni harc állhatna. 

A tavasszal rendezett Pink Mercy jótékonysági kampány hatalmas siker volt és az Overwatch játékosok a hőskinézet megvásárlásával rekord összeget, közel 13 millió dollárt gyűjtöttek a mellrák kutatással foglalkozó Breast Cancer Research Foundation-nek. Előző hónapban a Blizzard közzé is tette, mire fogja majd a szervezet költeni a befolyt összegeket, –ha kíváncsiak vagytok rá, kattintsatok az alábbi cikkünkre. 

Így költi majd el a BCRF a Pink Mercy kampányban összegyűlt közel 13 millió dollárt

Az Overwatch első jótékonysági kampánya, a Pink Mercy a mellrák elleni küzdelmet támogatta.

A befolyt összegből látszik, hogy a játékosbázisnak mennyire bejött a jótékonysági esemény és nemrég egy lelkes felhasználó reddit bejegyzése alapján úgy tűnik, a közösség máris készen áll egy hasonló eventre. A lavinát egy datewithikeaa névre hallgató játékos indította el azzal az ötletével, hogy a következő kampány központi témája lehetne a vastagbélrák betegség, ami miatt sajnálatos módon elvesztette nevelőapját, ráadásul a vér szerinti édesapja is megküzdött a betegséggel.  Szimbólumnak Reinhardt-ot javasolta, mivel tökéletesen reprezentálja a kór leginkább érintett nem és korcsoportját, továbbá úgy hiszi, hogy az öreg Crusader félelem nélkül tudná alávetni magát a kellemetlen, illetve a legtöbb férfi számára kínosnak tartott tükrözésnek. 

datewithikeaa egyébként nem állt meg az ötletelésnél és konkrét elképzeléssel rukkolt elő, hogyan is kellene kinéznie a kampányt reprezentáló Reinhardt skinnek. Alapvetően egy sötétkék hőskinézetet képzelt el, mivel ezt a színt szokták használni a vastagbélrák figyelemfelkeltő promócióinál, továbbá a kalapács hasonlíthatna egy hatalmas endoszkópra is, amivel nyomatékosítják, miről is van szó. Végezetül lehetnének egyedi voice line-ok is, amik olyan interakciókat tartalmaznak, hogy "És te Soldier, mikor voltál kivizsgáláson utoljára?". A bejegyzéssel amúgy rengetegen egyetértettek, –különösen amiatt, hogy számtalan játékos találkozott már családjában a betegséggel. 

Ti mit szólnátok egyébként egy újabb jótékonysági kampányhoz? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!