Meglepően részletes lesz az Anthem testreszabhatósága

Meglepően részletes lesz az Anthem testreszabhatósága

A BioWare legújabb játéka megállíthatatlanul rohan felénk. 

Az elmúlt időszakban igencsak felpörögtek az események az Anthem háza táján, hiszen a fejlesztők rengeteg izgalmas dolgot osztottak meg velünk és olyan részleteket is elárultak, amik miatt legújabb szerzeményük simán ott lehet 2019 legjobb címei között. Legutóbb pedig azt is megtudhattuk, hogy az EA Destiny-jének szánt játék pontosan milyen testreszabhatósági lehetőségekkel vár majd minket. 

Az Anthem 2019 egyik legjobb játéka lehet!

A BioWare csapata úgy néz ki, hogy végre összekapja magát.

Bár az Anthem hellyel-közzel fog különböző szerepjátékos elemekkel operálni, a lényeg viszont nem konkrétan a karakterünk, hanem annak páncélzatának fejlesztésén lesz, amik különböző osztályokba sorolva adnak számunkra egymástól eltérő, egyedi képességeket. Ráadásul a testreszabhatóságuk egészen elképesztő lesz, hiszen gyakorlatilag szinte az összes testrészünkön helyet kapó páncélrészeket egyedi skinekkel, színekkel láthatjuk el, –de még azt is megadhatjuk, hogy milyen anyagból legyenek, milyen legyen a textúrájuk és ha nagyon gerjedünk az ilyesmire, akkor a különböző árnyalatokkal is eljátszadozhatunk. 

Természetesen nem lesz minden vizuális tuningolásra felhasználható funkció azonnal elérhető, így ténylegesen meg kell majd küzdenünk a legszebb darabokért. Persze, ennek meggyorsítására kap az Anthem mikrotranzakciós rendszert is, de ez kizárólag (!) kozmetikai cuccok beszerzését teszi lehetővé. 


Történt egy kisebb balhé is a játék kapcsán, hiszen Redditen valaki elejtette azt a pletykát, hogy az Anthem-et már a következő generációs konzolokra is fejlesztik, ezért el kell majd tolni az eddig bőszen hangoztatott, hivatalos megjelenést. Erre reagált Mark Darrah, a játékot készítő csapat vezető producere, aki megnyugtatásul kiírta Twitterre, hogy márpedig az Anthem tényleg meg fog jelenni 2019. február 22-én. 

Részben viszont biztosan van igazság a felhasználó által felvetett gondolatban, mivel az EA köztudottan legalább 10 évre tervez a BioWare játékával, ezért szinte 100%, hogy már a következő generációs konzolokon is meg fog jelenni, ez azonban egy darabig még biztosan várat magára. Amíg ez nem történik meg, addig mi beérjük a PC-s, XBOX ONE-os és PlayStation 4-es változattal!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!