This is Dota - Egy elfeledett bemutató, melyet nem igazán használt a Valve

This is Dota - Egy elfeledett bemutató, melyet nem igazán használt a Valve

Három éve összeraktak egy rövid és tömör, –de annál frappánsabb– bemutató videót a kezdőknek és a játékkal ismerkedőnek, azonban nem olyan sokan találkoztak az alkotással, hiszen sehol sem használta fel a kiadó.

Lehet, hogy valaki belefutott már ebbe a 2 perces videóba, azonban a legtöbb ember számára még csak a létezése sem volt ismert. Három évvel ezelőtt a kiadó elkészített egy egyszerű, –de annál frappánsabb– bemutatót, mely a játék alapjait igyekszik elmagyarázni a vállalkozó kedvű újoncoknak. emek narrációval toldották meg és felvázolják benne mire is kell ügyelnie egy új játékosnak, ami kicsit érthetetlen módon nem került bele sehogy sem a játékba. Én úgy gondolom, hogy a tutorial mellett igen is fontos lenne elmagyarázni ezeket a dolgokat a kezdő játékosoknak. Persze Roshan helye a térképen már megváltozott, de ezenfelül minden kezdő információt megtudunk a videóból:

Az előre megtervezett stratégiai, és pillanatnyi döntéseinken alapuló akció játékban több, mint 100 hős közül választhatunk, három lanen támadhatunk és védekezhetünk, a creepekből aranyat nyerünk és az ő támogatásukkal nyomulhatunk előre. Elpusztítva Roshan-t felszedhetjük az Aegis of Immortalt, így egyik hősünk halála esetén ő feltámad néhány másodperc múlva és kap egy második esélyt. A Barrackokat elpusztítva megerősödnek a creepjeink, segítségükkel pedig elpusztíthatjuk az utolsó védvonalat és lerombolhatjuk az Ancient épületet is, így nyerve meg a meccset. Persze, ha az ellenfél beírja, hogy GG, akkor fel tudják adni a mérkőzést (public meccsekben ez nem működik - a szerk).

A legjobb kommentet még megjegyezném, hiszen a közösség árgus szemei előtt semmi sem maradhat titokban:

  1. GG Lina feedel (sokszor hal ezzel arannyal pakolja tele ellenfelei bukszáját - a szerk.)
  2. GG Spirit Breaker duplán öl miden
  3. GG piros és kék csapat
  4. GG Vengeful Spirit ellopta az Aegist

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!