Hirdetés

Kijavították a nevetséges Alistar bugot, de máris találtak egy újat - videó

Aioween | 18/12/06 14:29
Cikk mentése

Nagyon nem mindegy, hogy mennyi ideig lehet a levegőben tartani valakit, Alistar pedig eléggé rá tudott feküdni erre, –egy hibának köszönhetően.

Hirdetés

Már megint Alistar és már megint egy kombó bug. Korábban már írtunk egy lehetőségről, ahol a W-Q kombóba a hazatérést is beleépíthettük így még tovább tartott a levegőbe lökés. Erről az alábbi cikkünkben olvashattok.

Eddig sosem látott Alistar kombó kezdte meg hódítását! - videó

A rajongók egy újabb, igen hatásos Alistar kombinációt fedeztek fel!

Természetesen nem kellett sok idő és a Riot Games válaszolt a problémára, kellett is, mert enyhén szólva is op volt. 


Ahogy azt Zeyzal, a Cloud9 támogatója, sokkal erősebb így a karakter, hiszen tovább tart a CC, de itt még a Recallal csinálták. Ez volt az egyszerűbb. A mostani megoldás már egy fokkal problémásabb, mivel nem fogunk az alsó ösvényen Tiamatot venni. Ettől függetlenül még vannak die hard top Alistar fanok, akik a mai napig játsszák őt a felső ösvényen. Ott pedig a Tiamat elég fontos lehet az ösvénytolás szempontjából és simán alkalmazható újfent ez a trükk.

Nincs más dolgunk, mint a Recall helyett a Tiamatot aktiválni, ezzel ugyanúgy megszakítjuk az animációt és a W-vel is CC-zhetünk, majd azt követheti a Q és végül az E-vel zárhatjuk, amit időközben már aktiváltunk. Így elég hosszú másodpercekre lehet valakit CC-ben tartani, –ez pedig egy kritikus harcban sorsdöntő lehet.

A Riot minden bizonnyal ezt is eltünteti majd, –de érdekes, hogy erre első körben nem gondoltak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?