Zarya és Lúcio is skinekkel gazdagodik a Winter Wonderland eseménykor

Az ünnepi esemény jövőhét kedden érkezik majd meg az Overwatch-ba. 

Az év végéhez közeledve már csak egy esemény vár ránk Overwatch-ban és néhány nappal ezelőtt a játék hivatalos Twitter oldalán bejelentették, hogy az event idén december 11-én, azaz jövőhét kedden kezdődik és egészen január másodikáig tart. Érdekesség, hogy az előzetes alapján a fejlesztők ünnepi hangulatot varázsolnak majd a Blizzard World pályára, így ez lesz a harmadik standard csatatér, ami ebben a megtiszteltetésben részesül, King's Row és Hanamura mellett. 

Overwatch on Twitter

Snow off your holiday spirit! ☃️ Overwatch Winter Wonderland returns December 11. https://t.co/ZDkz80h8Ts

Természetesen a fejlesztők idén is számtalan újdonsággal kedveskednek majd nekünk és tegnap este be is mutatták az első új skint is. A hőskinézet Zarya-hoz tartozik, Legendary-nak számít (tehát 3000 kreditbe kerül) és a Snowboarder nevet viseli, amiből könnyen kitalálhatjátok, hogy extrém sportolónak öltöztették be a karaktert. 

Overwatch on Twitter

Pawsitively fursome. Shred your opponents as SNOWBOARDER ZARYA (Legendary)! Winter Wonderland begins Dec 11! https://t.co/Ji6o3Rn5t9

Nemrég pedig leleplezték a második új hőskinézetet is, amit  Lúcio kap majd, neve pedig Artic Fox. Sajnos azonban még nem derült ki, mennyit kell majd ráköltenünk. Az alábbi bejegyzésben jobban is meg tudjátok csodálni a skint. 

Overwatch on Twitter

Level up your sleet skills. Powder up your game as ARCTIC FOX LÚCIO! Winter Wonderland begins Dec 11. https://t.co/UBKb84pQgo

A skinek közül egyébként nektek melyik tetszik jobban? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!