Ha a játék egy picit összekapja magát, akkor lehet belőle e-sport - Titanium Cloud eSports interjú

Ha a játék egy picit összekapja magát, akkor lehet belőle e-sport - Titanium Cloud eSports interjú

A Titanium Cloud fiatal gárdája elszántan vág neki az MNEB ligájának, de kik is ők valójában?

Az MNEB osztályozó kupája véget ért, az állandó ligarendszerbe bejutott 16 csapat mindegyike találkozott egymással a döntőben, most pedig egy rövid szünetre vonultak, hogy felkészülhessenek az első szezonbeli összecsapásokra.

A kisebb kupák, scrimek után most itt állunk az MNEB kapujában - LvLUp interjú

Heldeus | 18/11/15 12:40A LvLUp játékosai magabiztosan néznek szembe a rájuk váró kihívásokkal, de kik is ők valójában, ki bújik meg a játékosnév mögött? Az MNEB osztályozó kupái a végéhez közelednek; ezen a hétvégén kerülnek megrendezésre a döntő összecsapások, ahol az első pénznyeremények is kiosztásra kerülnek.

Mivel ezeket a csapatokat, játékosokat hétről-hétre látni fogjuk harcolni, így fontosnak tartjuk, hogy bemutassuk őket a közösségnek, úgyhogy ezúttal elhoztunk Nektek egy interjút a Titanium Cloud eSport csapatával!

Igen jól szerepeltetek az MNEB PUBG selejtezőin, hiszen ott vagytok a jövőre induló ligában, de kik is alkotják a Titanium Cloud eSport csapatát, mit kell tudni rólatok?

COOP: Köszönjük szépen! A mi csapatunk 4 fiatal elszánt játékosból áll, akik imádnak game-elni, és szeretnének valami olyat mutatni, amire a külföldiek és a hontársaink is felfigyelnek és a fiatalabb gamerek is bátrabban eljönnének versenyekre. Engem Horváth "COOP" Dávidnak hívnak. Mindössze 16 éves vagyok, és Székesfehérváron tanulok egy szakgimnáziumban.

evooL: Köszönjük a dicsérő szavakat! Szabó "evooL" Máté-nak hívnak. 16 éves vagyok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élek egy kis faluban, Nyírbogdányban. Szakgimnáziumban tanulok informatika szakot.

LcDF: Nagyon szépen köszönjünk! A mi gárdánk 4 fiatal, de annál bátrabb játékossal rendelkezik, próbáljuk megmérettetni tudásunk különböző kupákon, ahol próbáljuk a legjobbat nyújtani. Horváth "LcDF" Zsolt Gábor vagyok, 16 éves. Békéscsabán élek, és tanulok egy szakgimnáziumba.

Sc0pe: Köszönjük szépen! Kálmán “Sc0pe” Tamásnak hívnak, 16 éves, vagyok Komárom-Esztergom megyében élek Kisbéren, és itt is tanulok szakközépiskolában.

Mikor kezdtetek el a PUBG-val foglalkozni, van esetleg korábbi tapasztalatotok más játékokban?

COOP: Személy szerint én körülbelül most 1 éve kezdtem a PUBG pályafutásomat. Amikor megvettem a PUBG-t csak mostani csapattársammal duoztunk Sc0pe-pal. Előtte CS:GO-val játszottam 3 évig, és sikerült ott is versenyhelyzetben kipróbálni magam. Ott ismertem meg LcDF-et és rajta keresztül evooL-t.

evooL: Jómagam 2017 szeptemberében vettem meg a játékot, akkor még csak kipróbálási célból, később elkezdtem komolyabb szinten játszani. Régen CS:GO-val foglalkoztam, de nem vetettem bele magam a competitive részébe a játéknak.

LcDF: 2017 augusztusában vettem a játékot, bár a gépem nem volt a legjobb a játékhoz, de nagyon megtetszett, így hát megvettem. Akkor még csak evooL-al nyomtuk. CS:GO-t nyüstöltem 3 évig, ez idő alatt sikerült megismerni COOP-ot, majd rajta keresztül Sc0pe-ot is. Ezek után megfordultunk jó pár ESL kupán, FACEIT kupán, de ott komolyabb eredményt nem sikerült szerezni, így hát mindenki áttért a PUBG-re.

Sc0pe: 2017 augusztusában vettem a játékot, mert nagyon tetszett, gondoltam CSGO mellett jó fun game lesz. Aztán rá egy évre elkezdtünk komolyabb szinten játszani, eljártunk online kupákra kisebb-nagyobb sikerekkel.

Mikor és hogyan állt össze a csapat? Játszottatok már korábban együtt?

COOP: Mint már említettem Sc0pe-pal már egy ideje együtt játszogattunk egy CS:GO teamben, aztán egy TS beszélgetésbe belecsöppenve megismertem LcDF-et. Kiderült hogy mindenkinek megvan a PUBG, és elkezdtünk csak funból játszani. Egy idő után meguntuk a 3-man squad mérkőzéseket és LcDF hívta evooL-t, és így folytattuk. Aztán később a CS:GO-ból kiégve elmentünk online kupákra, ahol egész jó helyezéseket értünk el.

Az MNEB PUBG osztályozó kupája véget ért, ám az igazi küzdelem januárban már kezdetét veszi. Lehet szerintetek a PUBG-ból igazi e-sport, illetve mit vártok a ligarendszertől?

COOP: Izgatottan várjuk a januári fordulókat. Bízunk egy jó helyezésben és persze abban, hogy egy nagyon szoros ligát fogunk látni, amire több e-sporton kívül álló ember felkapja a fejét. PUBG-ból? Akár igen, ha a játék egy nagyon picit összekapja magát, amit az elmúlt időben tett akkor igen. De még jócskán van mit fejlődnie a játéknak. 

LcDF: Nagyon várjuk már a januári fordulókat, reménykedünk egy szoros ligában. Nagyon erős ellenfelek vannak, így hát semmi se egyszerű, de próbáljuk a legjobbat kihozni magunkból. A PUBG? Reménykedek, igazából teljesen, ha úgy vesszük még "új" a játék, mint "e-sport"és mostanság indulnak ezek a tornák, versenyek, ahol igazából kiderülhet, lesz-e valaha is e-sport ready a játék.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!