Anthem Alpha teszt - Elveszítheted az összes Origin játékod, ha ezt a szabályt nem tartod be!

Anthem Alpha teszt - Elveszítheted az összes Origin játékod, ha ezt a szabályt nem tartod be!

Elvesztették az összes Origines játékukat azok, akik –a figyelmeztető e-mail ellenére– elkezdték streamelni a játék alfa tesztjét!

Az Anthem Alpha teszt December 8-án és 9-én zajlik 3 órás időintervallumokban. Mindkét nap délután 4 órától 7 óráig valamint este 9 órától éjfélig lehet kipróbálni a "kiválasztottaknak a játékot".

Az Anthem 2019 egyik legjobb játéka lehet!

A BioWare csapata úgy néz ki, hogy végre összekapja magát.

Jelenleg teljes mértékben egy zártkörű tesztelési rendszerről van szó, ahol a szerencsések kipróbálhatják a játékot és visszajelzéseket küldhetnek a fejlesztők számára, hogy milyen bugokat találtak, valamint min kellene még fejleszteni. Az alkotók azonban egy körlevélben tudomásul adták a játékosoknak, hogy semmilyen körülmények között sem szivároghat ki videós anyag, illetve cikk a teszt fázisról. Amennyiben ez bekövetkezik, úgy az illető az összes Origin játékát elfogja veszíteni.

Hiába a figyelmeztetés, volt aki mit sem törődve azzal, Twitch élő adásba kezdve közvetítette a játékot. Azonban a betöltő képernyőn nem igazán jutott tovább (hála a szemfüles EA munkatársaknak), időben lekapcsolták a játékot, és élő adásban láthatta mindenki, ahogy összeomlik az Origin, majd ahogy újból bejelentkezett az összes játékoknak már csak hűlt helye maradt a könyvtárban. 

Az NDA (Non-Disclosure Agreement) –vagy más néven a Titoktartási megállapodás– bizony nem tréfa dolog. Súlyos következményei vannak, ha az illető nem tartja be ezt a fontos szabályt. Úgy gondolom, hogy az illető talán szerencsésen megúszta ennyivel, ugyanis az ilyen cselekedetet akár jogi útra is lehet terelni.

Vajon megérte egy kis siker érdekében ilyen lépésre szánnia magát az illetőnek, hogy utána mindent elveszítsen ami az Originhez köthető? Hisz a játék 2019 februárjában fog debütálni PC, XBOX és PS4 platformokon, tehát már nem kell sokat várnunk rá.

Ti mit gondoltok a büntetésről? Jogos volt vagy sem?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

  

Kövess Minket!